Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Akutmottagning barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

På Barnakuten blandas många professioner, vi arbetar tillsammans i alla konstellationer. Vi arbetar nära och vi arbetar brett, vi uppmuntrar varandra med vårt härliga sätt. Med engagemang och kunskap styr vi våra kliv. Vi är bra men kan bli bättre, det är vårt driv. Det är tillsammans som vi skapar akutsjukvårdens nya era - därför är Barnakuten arbetsplatsen att rekommendera!  

Nu vill vi förstärka med en ny kamrat, kanske kan det vara du som är rätt kandidat?  

Värt att veta om oss ... 

... är att vi är en välfungerande enhet där vi är väldigt måna om våra medarbetare och vår arbetsmiljö. Arbetet präglas av en laganda där samspelet mellan olika yrkeskategorier värderas högt. Hos oss är det högt i tak och vi arbetar aktivt för att främja våra kollegors delaktighet i arbetet. Hos oss vet du inte riktigt vad som står på agendan när du kommer till jobbet, men du vet att du kommer att mötas av engagerade och lyhörda kollegor där ni tillsammans utvecklar en akutsjukvård i toppklass. Du blir med andra ord snabbt en del av gänget! 

Om du är redo för nya utmaningar i arbetslivet... 

... vill vi gärna presentera oss närmare. Vi är en arbetsplats med ett gott arbetsklimat och ett teambaserat arbetssätt där vi värderar förbättringsarbete och alltid har spännande projekt på gång. Vi satsar ständigt på kompetensutveckling som uppmärksammats med flera fina priser och hedersomnämnanden. Dessutom har vi regelbundna utbildningar i akutsjukvård. Som nyanställd hos oss anpassas introduktionen efter dina behov, vi utgår ifrån den kunskap du har och bygger på med vår kompetens. Arbetstiden är förlagd till hälften dagar och hälften kvällar under veckans alla dagar.  

Vi vill gärna få dig att tänka utanför din box ... 

... du kommer att få göra mer än att bara ta en POX. Vi vet att du som sjuksköterska hos oss har mycket att bidra med och det vill vi ta vara på och ge dig möjligheterna att utvecklas vidare i din yrkesroll. Du kommer att arbeta i medicin-, kirurgi- och ortopedteam med omhändertagande av akut sjuka och skadade barn och ungdomar. Du arbetar bland annat med akuta bedömningar, triage, provtagning, gipsning, sårbehandling och inhalationer. Du arbetar också administrativt med dokumentation i Melior och Elvis. På vår sjuksköterskemottagning ges du dessutom stora möjligheter att utvecklas ytterligare i din yrkesroll genom att du självständigt får handlägga patienter som inte behöver träffa läkare. Tillgång till handledning och konsultation med erfarna kollegor finns naturligtvis alltid att tillgå. 

Du som söker till oss är ... 

... legitimerad sjuksköterska sedan minst ett år med ett stort intresse av att arbeta med barn och akutsjukvård.  En specialistutbildning är naturligtvis meriterande, gärna inom barn- och ungdomssjukvård, akut- och ambulanssjukvård eller distriktssjukvård. Du kännetecknas av en positiv inställning och ett lösningsorienterat synsätt samtidigt som du inger ett lugn även när du ställs inför tuffa och hastigt uppkomna situationer. Du har en god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och tillsammans med alla i teamet engagerar du dig i uppgifter som leder till att vården utvecklas. Du är ansvarstagande och skicklig på att iaktta och få en snabb överblick över arbetssituationen. Du arbetar strukturerat och kan omprioritera då arbetet kräver det. Ett gott bemötande, engagemang för arbetsmiljön och intresse för att aktivt bidra till utvecklingen av vår akutsjukvård, är andra egenskaper som vi tror kännetecknar dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan redan idag! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4315
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Anette Karlsson , 072- 208 23 02
  • Vårdenhetschef, Anna-Pia Wentzel , 070- 082 31 11
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Carina Deréus , 070- 082 40 16
Publicerat 2020-09-21
Sista ansökningsdag 2020-10-11

Takaisin avoimiin työpaikkoihin