Närhälsan Gamlestadstorget rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Gamlestadstorget Rehabmottagning är en väletablerad rehabiliteringsmottagning i ett spännande och expansivt område med goda kommunikationer. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en kreativ och mångkulturell miljö på Gamlestaden.

Hos oss arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, logoped och kanslister. Vår arbetsplats präglas av god sammanhållning, gemenskap och utvecklingsmöjligheter.

Som arbetsgivare är vi måna om att du som medarbetare får möjlighet till vidareutbildning genom både metodkurser, handledning eller genom auskultation.

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Om arbetet

Som arbetsterapeut hos oss får du träffa barn i alla åldrar och med skiftande diagnoser. Arbetet kan bedrivas såväl individuellt som i grupp, i huvudsak på mottagningen men vid behov erbjuds också hembesök eller digitala besök. Du kommer arbeta 60 % på Gamlestadstorgets rehabmottagning och 40 % på Angereds rehabmottagning.

Arbetet innebär också att du till viss del träffar patienter i övriga åldrar där arbetsuppgifterna kan bestå av insatser gällande psykisk ohälsa, bostadsanpassning och hjälpmedelsutprovning.

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som har bred erfarenhet av och brinner för att arbeta med barn i alla åldrar. Meriterande är utbildning inom relevanta områden inom barnrehabilitering. Det är även meriterande om du har en handledarutbildning. 

Du har god erfarenhet av både teamarbete och självständigt arbete samt intresse av att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av ditt arbete. Vi vill också att du ska vara intresserad av att bygga nätverk och kommunicera med andra vårdgivare.

Stor vikt kommer att läggas vid god samarbetsförmåga, självständighet, initiativtagande och flexibilitet i både arbetssätt och arbetsuppgifter. Det krävs att du är strukturerad och har förmåga att se till helheten. Du är mån om att prestera bra och nå uppsatta mål. I arbetet möter du många olika människor därför är det viktigt att du är lyhörd, kommunikativ och kan identifiera individens unika behov, för att ta fram en gemensam behandlingsplan. Erfarenhet av arbete i de nordöstra stadsdelarna är meriterande.

Övrigt 

Resor i tjänsten förekommer.  

Intervjuer på mottagning kommer att hållas eftermiddagen 6/10.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om rekryteringsprocessen 
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4303
Kontakt
  • Iréne Holmberg, Enhetschef, 0707 - 54 36 20
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges Arbetsterapeuter, 0700 - 20 79 97
Publicerat 2020-09-16
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Takaisin avoimiin työpaikkoihin