Koncernkontoret, Koncernstab HR, Arbetsvillkor

Beskrivning
Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? På Koncernkontoret är vi drygt 1500 medarbetare som varje dag är med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare. Våra avdelningar arbetar med frågor som rör hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling, folkhälsa, mänskliga rättigheter, miljö, kommunikation, ekonomi, HR, inköp och IT.

Till Koncernstab HR söker vi nu dig som vill arbeta som förhandlare med långsiktiga och VGR-övergripande frågor inom arbetsgivarområdet.

Ditt uppdrag och dina kvalifikationer
Du kommer att medverka i VGR:s arbete med lönebildning, förmåner samt kollektivavtalsfrågor, inkl pensions- och försäkringsfrågor. Företräda regionen i förhandlingar och tecknande av kollektivavtal. Tolka, informera och ge kvalificerad rådgivning i lönebildnings- och kollektivavtalsfrågor. Delta i utveckling och uppföljning inom området. Delta i övrigt utvecklingsarbete inom koncernstab HR. Utredningsarbete samt medverkan i framtagande av beslutsunderlag, remissvar mm. Omvärldsbevakning och deltagande i olika nätverk ingår. Arbetet innebär nära samverkan med aktörer såväl inom som utom Västra Götalandsregionen.

För att kunna utföra dessa arbetsuppgifter på ett bra sätt vill vi att du som söker har tidigare erfarenhet från ovanstående arbetsområden. Vidare vill vi att du har en akademisk examen, gärna inom HR-området eller annan relevant inriktning. Du har flerårig erfarenhet av kvalificerat arbete med inriktning på lönebildning, avtals- och förhandlingsfrågor.

Du har vana av att leda projekt samt väl utvecklad kommunikativ och pedagogisk förmåga. Erfarenhet och intresse av att driva utvecklingsfrågor inom området. Brett samhällsintresse och förståelse för villkoren i politiskt styrda organisationer.

Vem är du?
Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Läs om våra förmåner på https://insidan.vgregion.se/min-anstallning/formaner/

Övrigt
Vi eftersträvar jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen.

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4289
Kontakt
  • Enhetschef Ida Eklöf, 0707-522385
Facklig företrädare
  • Vision: Sune Olsson, 0700-82 27 73
  • SACO: Stig Roos, 0702-55 49 19
Publicerat 2020-09-15
Sista ansökningsdag 2020-09-29

Takaisin avoimiin työpaikkoihin