Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Regionhabilitering-Habilitering

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Regionhabiliteringen är en högspecialiserad verksamhet för barn och ungdomar i åldrarna 1-18 år med medfödda och/eller förvärvade neurologiska funktionsnedsättningar. Utifrån remittentens frågeställning bildas ett tvärprofessionellt team som kan bestå av psykolog, arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut, habiliteringsassistent, kurator, logoped, läkare, sjuksköterska och specialpedagog. Utveckling och forskning är en del av verksamheten.

Läs gärna mer på vår hemsida:

www.sahlgrenska.se/su/regionhabiliteringen

Om jobbet

Arbetsuppgifterna omfattar insatser direkt riktade till patienten i form av neuropsykologisk utredning. Utredningarna görs i nära samarbete med övriga professioner i diagnosinriktade kompetensteam. Utredningsarbetet ligger till grund för framtida habiliterande och rehabiliterande insatser. Du har under utredningsperioden kontinuerlig kontakt med föräldrar. Samarbete sker också med remissinstansen och det övriga nätverket kring barnet. I arbetsuppgifterna ingår även konsultation såväl internt som externt.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med intresse för förvärvade och/eller medfödda hjärnskador samt neuropsykologisk utredning för barn. Erfarenhet från rehabilitering eller habilitering är meriterande. Det är också meriterande med kunskaper i neuropsykologi och erfarenhet av neuropsykologiska utredningar samt erfarenhet av arbete med barn och ungdomar.

Vi värdesätter intresse för utvecklingsarbete inom vårt verksamhetsområde och god färdighet vad gäller dokumentation.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vid egenskaper såsom god förmåga att samarbeta i tvärprofessionella team. För att vara framgångsrik i arbetet krävs att man arbetar självständigt och kvalitetsmedvetet.

Låter detta intressant?

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under annonseringstiden, så vänta inte med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Hisingen
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4270
Kontakt
  • Enhetschef, Tomas Wahlgren, 076- 940 29 65 eller thomas.wahlgren@vgregion.se
  • Psykolog, Tom Fidler, 031- 343 76 31 eller tom.fidler@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet, Eva Björklund , 070- 082 22 38
Publicerat 2020-09-15
Sista ansökningsdag 2020-10-06

Takaisin avoimiin työpaikkoihin