Närhälsan Hentorp Vårdcentral, Skövde

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Hentorp vårdcentral är en av Västra Götalandsregionens offentligt drivna vårdcentraler med drygt 8000 listade invånare. Vårdcentralen är belägen i naturnära område med cykelavstånd från centrum. På vårdcentralen finns läkar- och sköterskemottagning, diabetesmottagning, astma/ kolmottagning, BVC, ackrediterat lab och mottagning för psykisk ohälsa. Vi har ett nära samarbete med Närhälsans Rehab enhet, barnmorskemottagning och ungdomsmottagning.

Om du väljer Hentorp vårdcentral, kommer du att komma till en trevlig och välfungerande vårdcentral som har en arbetsgrupp på cirka 30 anställda. Vi är en grupp som värderar samarbete och teamkänsla mycket högt.

Hos oss är arbetsmiljön lika viktigt som krav- och kvalitetsresultaten. Vi är lyhörda och jobbar hårt för att varje yrkeskategori ska känna yrkestrygghet. Ett exempel på det är den handledande distriktssköterskan som finns tillgänglig dagligen.

Om arbetet

Som sjuksköterska på vår vårdcentral arbetar du allsidigt med patienter i alla åldrar både genom eget mottagningsarbete i nära samarbete med läkare, där spännvidden i arbetsuppgifterna är varierande. Du arbetar också med rådgivning, medicinsk bedömning, utskrivningsprocessen och triagering.  Triagering,  värdering av vem som har störst behov av vård genomförs då via telefon då inför planerad och akut mottagning. Arbetet är mycket självständigt. Arbete på jourcentralen kan komma ingå i tjänsten.

Har du dessutom ett särskilt intresse av våra livsstilssjukdomar såsom astma/KOL, hypertoni, diabetes och hjärt-/ kärlssjukdom så kan kompetensutveckling erbjudas inom delar av dessa områden för arbete med särskilt riktade insatser.

Om dig

Vi söker nu brett efter en glad och positiv person som vill bli en del av vår arbetsgrupp. Lägsta utbildningsnivå är legitimerad sjuksköterska. Du har flera års yrkeserfarenhet inom primärvård alternativt en bred erfarenhet från sjukvård både från akutvård, äldrevård, rådgivningsarbete eller liknande. Det är viktigt att ha en rejält utrustad ”ryggsäck” med erfarenhet av möten och bedömningar av patienter och deras närstående för att kunna ge ett förtroendefullt omhändertagande i den breda verksamhet vi befinner oss i.

Specialistutbildning som distriktssköterska är meriterande.

Vi letar efter en självständig person som utvecklat en trygghet i sin profession, har hög flexibilitet och som har lusten, glädjen och drivet som krävs för att verka i primärvårdsverksamhet.

Närhälsans öppenvårdsarbete står för Omtanke, Pålitlighet och Nytänkande och detta är egenskaper som du ska ha förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chefer och andra samarbetspartners

Övrigt
Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4239
Kontakt
  • Sonya Cansu, Vårdcentralchef , 072-503 73 67
Facklig företrädare
  • Martin Severinkangas, Vårdförbundet , 076-202 81 13
Publicerat 2020-09-14
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Takaisin avoimiin työpaikkoihin