Närhälsan Töreboda Rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Töreboda rehabmottagning. Vi är en arbetsgrupp bestående av tre fysioterapeuter, två arbetsterapeuter och enhetschef. Vår verksamhet ligger i anslutning till Närhälsan vårdcentral som vi har ett gott samarbete med. Vi önskar nu utöka vår arbetsgrupp med ytterligare en fysioterapeut/sjukgymnast. Tjänsten är tillsvidare med omfattningen 100 % med tillträde efter överenskommelse.

Töreboda är vackert beläget vid Göta kanal – mellan Vänern och Vättern. Det finns goda pendlingsmöjligheter till och från Töreboda med tåg och buss. Närmsta större städer är Skövde och Mariestad med ca 20 minuters restid. Läs gärna mer om kommunen på www.toreboda.se

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vi har flexibla arbetstider och du får stora möjligheter att planera din arbetsdag tillsammans med kollegor. Som ny medarbetare får du en mentor som introducerar dig på arbetsplatsen och i ditt arbete. Arbetsuppgifterna består av undersökning, bedömning och behandling/rehabilitering av personer i alla åldrar samt alla diagnoser, såväl individuellt som i grupp. Hjälpmedelsförskrivning ingår och hembesök görs utifrån verksamhetens behov. Vi arbetar kontinuerligt med verksamhetsutveckling, internutbildning och ständiga förbättringar för att kunna ge patienterna bästa möjliga rehabilitering. Vi har även gemensamma yrkesträffar med andra rehabenheter. En god arbetsmiljö, där vi är måna om varandra, trivs och utvecklas är viktigt för oss.

Vi arbetar utifrån vårdval rehabs krav- och kvalitetsbok.

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i team men kan också arbeta självständigt. Att ha ett professionellt arbetssätt och gott bemötande mot medarbetare och patienter är en självklarhet för dig. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett intresse för verksamhetsutveckling. Du har B-körkort.

Övrigt

I anställningsförmånerna ingår bland annat friskvårdsbidrag och fri hälso- och sjukvård. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Töreboda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4221
Kontakt
  • Erika Thunborg, Enhetschef, tel. 076-940 27 45
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, tel. 073-663 68 89
Publicerat 2020-09-10
Sista ansökningsdag 2020-09-27

Takaisin avoimiin työpaikkoihin