Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Klinisk fysiologimottagning Östra

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

Klinisk Fysiologi för vuxna på Sahlgrenska Universitetssjukhuset är ett eget verksamhetsområde med verksamhet på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset och Mölndals sjukhus. Verksamheten är en av de största i landet inom Klinisk Fysiologi med drygt 170 medarbetare. Vi har ett brett utbud av undersökningsmetoder inom ultraljudsdiagnostik avseende hjärta, kärl samt njurar, nuklearmedicin inkl. PET/CT, arbets- och lungfysiologi. Vi utför totalt cirka 50 000 undersökningar per år. I verksamheten bedrivs metodutveckling och forskning i nära samarbete med Göteborgs Universitet och andra kliniker. Verksamhetsområdet är organiserat i två enheter, Sahlgrenska/Mölndal och Östra. Vi söker nu en biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi för ett vikariat på sju månader till vår enhet på Östra sjukhuset. Du kommer att arbeta i team med BMA-kollegor, läkare och sekreterare.

Arbetsuppgifter

Som biomedicinsk analytiker utför du självständigt förekommande undersökningar. Du tar ansvar och driver dina arbetsuppgifter i mål på egen hand, du kan även anpassa dig och omprioritera när det behövs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker med inriktning Klinisk Fysiologi. Erfarenhet från arbete med hjärtultraljud är meriterande.

Du tycker om att det händer mycket då en stor del av undersökningarna är av akut karaktär. Vi arbetar i team och har mycket kontakter med andra enheter, inom och utanför sjukhuset. Du behöver därför vara bra på att samarbeta och vara tydlig i din kommunikation. Arbetet kräver att du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och i skrift. Du är mån om att leverera en god service och hög kvalitet. Du tycker det är viktigt med ett gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater och du har patienten i fokus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast (t.om. 2021-03-31)
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4206
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Kristina Nilsson, 031- 343 49 16
  • Sektionsledare, Valentina Dram Söndberg, 031- 343 49 22
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Gustav Alrup , 031- 343 53 67
Publicerat 2020-09-10
Sista ansökningsdag 2020-09-24

Takaisin avoimiin työpaikkoihin