Sjukhusen i väster, Psykiatri, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Verksamhet Psykiatri
Verksamhet Psykiatri, Kungälvs sjukhus, ansvarar för den psykiatriska vården för såväl barn som vuxna inom Kungälv, Stenungsund/Tjörn, Ale och Kärra-Rödbo. Verksamheten består av heldygnsvård med två vårdavdelningar med inriktning allmänpsykiatri, psykos och beroende samt allmänpsykiatriska mottagningar, psykosteam, psykiatrisk akutmottagning, dagvårdsenheter för ätstörningsvård, DBT-verksamhet och BUP-mottagningar.

Mobila teamet
Vi planerar nu för att 2021-01-01 starta ett mobilt team i vår verksamhet. Det mobila teamet kommer att få sina uppdrag från verksamhetens öppenvård, heldygnsvård och akutmottagning.

Mobila teamet kommer att utföra psykiatriska insatser såsom rådgivning, stöd, bedömningar och uppföljningar då akuta behov finns eller när utökad behandlingsinsats behövs. Insatserna sker i patienten närmiljö, per telefon eller på psykiatriska akutmottagningen.

Teamet kommer att bestå av fyra sjuksköterskor som arbetar två och två. Varannan helg tjänstgöring där arbetstiden är förlagd eftermiddag, kväll. Exakta tider ej klara.

Arbetsuppgifter 
Som psykiatrisjuksköterska/sjuksköterska i mobilt team arbetar du i samverkan med verksamhetens olika professioner beroende på vem som gett uppdraget, läkare, sjuksköterska eller annan behandlare.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska helst med vidareutbildning i psykiatri. Du som söker skall ha erfarenhet av psykiatrisk akutvård och/eller psykiatrisk öppenvård. Gärna tidigare erfarenhet av att arbeta mobilt.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som att du är trygg i din yrkesroll, flexibel, van att arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga. 

Övrigt
Vi begär utdrag ur belastningsregistren på alla som erbjuds anställning inom Verksamhet Psykiatri.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-01-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4194
Kontakt
  • Helen Runesund, vårdenhetschef, 0303-984 07
Facklig företrädare
  • Annika Lundholm, Vårdförbundet, 0303-24 10 31, 0706-70 05 28
Publicerat 2020-09-11
Sista ansökningsdag 2020-09-25

Takaisin avoimiin työpaikkoihin