Folktandvården, Bengtsfors - Ed

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Vill du vara med att bygga upp en ny klinik och utforma nya arbetssätt? Då har du chansen nu. Kliniken Bengtsfors planerar för inflytt i nya moderna lokaler sommaren 2021. 

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Tillsammans hjälps vi åt så våra patienter får den bästa möjliga servicen och vården utav oss på kliniken. Vi har tandläkare som jobbar med kirurgi och implantat.

Vi har ett nära samarbete med specialisthusen bl a genom distanskonsultationer.

Om oss

Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Bengtsfors-Ed är två utbudspunkter. Denna tjänst innebär i nuläget placering Bengtsfors. Folktandvården Bengtsfors har sammanlagt 6 behandlingsrum och Folktandvården Ed sammanlagt 7 behandlingsrum. Här arbetar 6 tandläkare, 4 tandhygienister och 12 tandsköterskor. Sammanlagt är vi 25 medarbetare.

Kliniken har öppet dagtid.

I Bengtsfors ligger kliniken på gågatan mitt genom samhället med ca 5 minuters promenadavstånd till busshållplats. Bilparkering finns och där parkerar du kostnadsfritt.

Folktandvården Bengtsfors-Ed är en av Folktandvårdens VFU-kliniker och tar emot studenter som går sista terminen på tandläkar- och tandhygienistutbildningarna vid Göteborgs universitet. Vi är också en FoU-klinik och är engagerade i flera olika forskningsprojekt.

Om kommunen

Bengtsfors kommun har ca 10 000 invånare. Bengtsfors är centralorten i kommunen och har cirka 3600 invånare. Centrala Bengtsfors ligger mellan sjöarna Lelången och Bengtsbrohöljen vilket ger en fantastisk inramning och känsla av att ha naturen in på knuten. Bengtsfors tätort har ett rikt serviceutbud, gott om affärer och restauranger. För den aktive finns ett stort utbud av aktiviteter.

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du ska ha en positiv inställning, ha en vilja till att utvecklas, även kunna inspirera och utveckla dina medarbetare.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.
Personliga egenskaper som initiativtagande, flexibel, serviceinriktad, kvalitetsmedveten och strukturerad. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad?

Vi erbjuder handledare med 40 års erfarenhet som Tandläkare, duktiga tandsköterskor och Tandhygienister med lång erfarenhet.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken enligt överenskommelse. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bengtsfors/Ed
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4162
Kontakt
  • Petra Lilljeqvist, 072-238 69 27
Facklig företrädare
  • Kerstin Söderström, TT, 010-441 89 10
Publicerat 2020-09-10
Sista ansökningsdag 2020-09-23

Takaisin avoimiin työpaikkoihin