Närhälsan Sisjön vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Sisjön vårdcentral är belägen i Sisjöns industriområde i Västra delen av Göteborg, mitt i ett affärsområde med stort serviceutbud. Vi är en enhet med cirka 25 anställda och drygt 7800 listade medborgare. Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar, i en positiv arbetsmiljö med humor och god laganda. Vårt arbete går ut på att erbjuda patienten en god vård och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar med ett närvarande, tydligt och stödjande ledarskap och stor vikt läggs vid att alla skall trivas då vi är övertygade om att det gynnar våra patienter. Vi arbetar även nära tillsammans i en miljö med högt i tak och goda förutsättningar för lärande. Enheten arbetar aktivt för att kontinuerligt utveckla verksamheten och vi har flera pågående projekt.

Om arbetet

I arbetet som distriktssköterska hos oss ingår bland annat självständigt mottagningsarbete, triagering av inkommande patienter, telefonrådgivning, provtagning och vaccinering. Beroende på dina erfarenheter, kompetens och utbildning kommer det finnas möjlighet till andra uppdrag på vårdcentralen.

Om dig

Vi söker dig som är en legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning som distriktssköterska. Du tror på primärvårdens framtid och som vill vara delaktig i att driva utvecklingen framåt tillsammans med oss. Meriterande för tjänsten är om du har en påbyggnadsutbildning inom diabetes, 15 hp. Vi tror att du som söker är flexibilitet, har en bra samarbetsförmåga och är kvalitetsmedveten. För att trivas hos oss är det viktigt att du kan se förändringar som utvecklingsmöjligheter. Det är även viktigt att du delar Närhälsans kärnvärden: Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4160
Kontakt
  • Jennifer Rudolph, Vårdcentralchef, 0722 – 07 16 73
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, 0700 - 82 36 46
Publicerat 2020-09-08
Sista ansökningsdag 2020-09-29

Takaisin avoimiin työpaikkoihin