Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU), Område 2, An/Op/Iva Östra

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi erbjuder en skräddarsydd tjänst som passar just dig och dina drömmar! Vill du kombinera arbetet som operationssjuksköterska på Operation 1 och 2 Östra med ett uppdrag som forskningssjuksköterska? Eller varför inte följa kirurgpatienten genom hela vårdkedjan genom att kombinera med en sjukskötersketjänst på vårdavdelning eller kirurgmottagning?

Vi på verksamhet AnOpIVA och verksamhet Kirurgi är flexibla och måna om att erbjuda en kombination som passar dig. Möjlighet till egen forskning finns och uppmuntras inom ramen för enskilda studier, doktorandstudier, meritering till docentur etc.

Vi tror att nöjda medarbetare som får stimulans och variation i arbetet vill stanna hos oss och vara med och utveckla vår verksamhet. Hoppas att du tycker det verkar som ett lika bra koncept som vi!

Varmt välkommen att kontakta oss!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Östra Sjukhuset
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4154
Kontakt
  • Vårdenhetschef Operation 1, Linn Almér, 073 - 699 33 84
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Monika Teräs , 031 - 343 79 60
Publicerat 2020-09-08
Sista ansökningsdag 2020-09-22

Takaisin avoimiin työpaikkoihin