Folktandvården, Specialistkliniken för ortodonti Skövde

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med behov av tandreglering, framförallt i åldrarna 14-19, men även yngre barn och vuxna. Vid kliniken behandlas svårare bettavvikelser som kräver avancerad apparatur. Kliniken bedriver även en omfattande konsultverksamhet hos allmäntandvården och har samarbete med övriga specialistkliniker.

Arbetet som klinikkoordinator innebär att säkerställa att den dagliga driften av kliniken fungerar genom planering och arbetsledning. Det är ett självständigt och omväxlande arbete som kräver ett positivt och lösningsorienterat förhållningssätt. Som klinikkoordinator ingår i du klinikledningen, vilket innebär att du är arbetsgivarföreträdare. Tillsammans med klinikchefen är du aktiv i att leda, utveckla och följa upp verksamheten för att säkerställa att målen nås i enlighet med uppdrag och klinikkontrakt. Klinikkoordinatorn ansvarar för ett flertal administrativa arbetsuppgifter så som;

· Schemaläggning

· Personalrapportering

· Inköp av varor och tjänster

· Fakturahantering

· Vård- och budgetuppföljning

· IT-samordning

Om oss
Specialistkliniken för ortodonti Skövde har två utbudspunkter, Skövde och Falköping, och vi delar lokaler med allmäntandvården. Lokalerna är nya och det är nära till bra kommunikationer. Arbetsgruppen består av 4 specialister, 11 tandsköterskor. Tjänsten är placerad i Skövde, men innebär arbete på båda klinikerna.

Vi är remissinstans för allmän- och specialisttandvården samt privattandläkare. Ytterligare en del av klinikens uppdrag är att bedriva kontinuerlig utbildningsverksamhet för att höja kunskapen om ortodonti i allmäntandvården. Viktiga värderingar på vår klinik är öppenhet, lära av varandra och glädje. Som en del av Sveriges största tandvårdsorganisation ges goda utvecklingsmöjligheter och vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv samt värnar om våra medarbetares hälsa.

Om dig
Du är tandsköterska eller tandhygienist. Erfarenhet av arbete som klinikkoordinator är meriterande. Vi söker en person som är driven, strukturerad, har förmågan att skapa ett positivt klimat och fungerar väl i en arbetsledande roll. Du bör vara en god organisatör, ha en god kommunikativ förmåga och bidra till engagemang och samverkan.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som för oss betyder att du är lyhörd och ansvarsfull samt behåller ditt lugn även i komplicerade situationer. Du förväntas vara aktiv i arbetet att leda och utveckla verksamheten, vilket betyder att du behöver hantera många olika problemställningar, ha förmåga till helhetssyn samt se möjligheter och konsekvenser av olika beslut.

Vi ser gärna att du har intresse av systematiskt förbättringsarbete, har goda IT-kunskaper och kan hantera Officepaketet, Sharepoint, Heroma och T4 samt har några års yrkeserfarenhet så att du är trygg i din yrkesroll.

Du som tycker om när det händer saker, tycker om att arbeta med människor och står med båda fötterna på jorden, varmt välkommen att söka till oss!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde/Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4056
Kontakt
  • Anna Tegnell tf Klinikchef, +46706521161
Facklig företrädare
  • Carina Berndtsson, Vision, 010-441 73 70
  • Lise-Lott Björk, SRAT, 076-888 94 45
  • Gunilla Bragd-Kämpe, Ledarna, 070-082 26 46
Publicerat 2020-09-09
Sista ansökningsdag 2020-09-23

Takaisin avoimiin työpaikkoihin