Skaraborgs Sjukhus, M5, Psykiatrisk öppenvårdsmottagning Skövde

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Psykiatrisjuksköterska alt sjuksköterska
Söker du ett arbete inom vården där mötet mellan människor är grunden? Vill du vara med och bana väg för återhämtning och livskvalitet för människor? Vill du ha stimulerande och utmanande arbetsuppgifter där samarbete med andra professioner är lika viktigt som att kunna jobba självständigt? Då ska du jobba hos oss!

 

Beskrivning
Vuxenpsykiatriska mottagningen i Skövde är en del i den psykiatriska verksamheten inom Skaraborgs Sjukhus. Enheten bedriver specialistpsykiatrisk vård och består av mottagning, dagsjukvård samt mobilt team. Vi är cirka 70 personer som arbetar på enheten med nio olika professioner och tillsammans tillhandahåller vi ett rikt utbud av kompetenser. Vi finns på Skaraborgs Sjukhus Skövde. Vi arbetar processorienterat i tre diagnosgrupper.

 

Arbetsuppgifter
Att arbeta som sjuksköterska inom psykiatrisk öppenvård är ett mycket varierande och spännande arbete. Kärnan i vår verksamhet är mötet med patienten. Som psykiatrisjuksköterska/sjuksköterska hos oss ingår du i ett av våra team och just nu söker vi psykiatrisjuksköterska/sjuksköterska till vårt affektiva team men vi tar stor hänsyn till dina kvalifikationer och önskemål.

Vad kan vi erbjuda dig?

  • Fantastiskt kunniga kollegor med erfarenhet och specialiseringar inom en mängd olika områden.

  • Om du inte tidigare jobbat inom psykiatrin hjälper vi dig att komma igång med regelbunden handledning, internutbildning och daglig stöttning av erfarna kollegor.

  • Ett varierande arbete där du är med och påverkar utvecklingen mot framtidens psykiatri.

  • Regelbunden handledning samt goda möjligheter till utbildning och kompetenshöjande insatser.

  • Deltagande i tvärprofessionellt teamarbete där alla yrkeskategorier ingår.

  • Hos oss blir du en viktig pusselbit i vårt gemensamma pussel!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad psykiatrisjuksköterska eller sjuksköterska. Du är självgående och strukturerad och ser samarbete som en självklarhet. Du tycker att utveckling och nytänkande är spännande och positivt. Vid lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat på sex månader, med chans till förlängning.
Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin kommer vi att begära ut utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

 

Intervjuer och anställning kan ske under rekryteringstiden. Sök tjänsten idag!

 

 

 

 

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % 40 h/vecka
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4025
Kontakt
  • Niklas Johansson, enhetschef , 070-0823738
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet , 0500-431936
Publicerat 2020-09-02
Sista ansökningsdag 2020-09-21

Takaisin avoimiin työpaikkoihin