Folktandvården, Dalaberg Uddevalla

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Välkommen till oss i ett multikulturellt område! Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande. Allt i en lagom blandning med nyfikenhet på den senaste tekniken och behandlingsmetoden. För oss är det viktigt att vara uppdaterade!

Vi är totalt 21 medarbetare, 11 tandsköterskor, 4 tandhygienister, 5 tandläkare och 1 tandläkarassistent. Tillsammans ser vi till att få en givande och stimulerande arbetsmiljö. För oss är glädje, engagemang och gemenskap viktigt.

Nu söker vi en tandläkare till Dalaberg som tycker det är en självklarhet med öppna dörrar, att kliniken är ett gemensamt ansvar, att vi hjälper varandra och har roligt tillsammans. Patientunderlaget är cirka 9000 patienter varav många är barn och unga vuxna. Hos oss är behandlingspanoramat mycket brett och du träffar patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du är även delaktig i klinikens omhändertagande av akutpatienter och får användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Klinikens öppettider är 07.30-16:15 måndag till fredag. Kvällsöppet tisdag kväll till 18:30

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. Flexibilitet och samarbetsförmåga med alla yrkeskategorier är de egenskaper som är viktigast i denna positiva arbetsgrupp.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.  Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4019
Kontakt
  • Sara Ljungberg, klinikchef, 073 - 077 36 42
Facklig företrädare
  • Kerstin Söderström, TT, 010-441 89 10
Publicerat 2020-09-10
Sista ansökningsdag 2020-09-23

Takaisin avoimiin työpaikkoihin