Södra Älvsborgs sjukhus, neurologenheten

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om våra lediga tjänster
Nu söker vi två sjuksköterskor till vår neurologiavdelning. Vi arbetar i nära samarbete med vår dagvård vilket gör att du får möjlighet att följa patienten både vid utredning, akut sjukdom och under sjukdomsförloppet. Samtidigt som du får möjlighet att följa patienten bedrivs högteknologisk vård. Hos oss kommer du få möjlighet att nischa dig inom ett område och bli expert på att hjälpa just ”din” patientgrupp, så som exempelvis MS eller ALS men du kommer arbeta med alla patientgrupper utifrån diagnos vilket gör att ingen dag blir den andra lik.

För att möta den förändring som sker i samhället och i vården arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och våra arbetssätt. Vi vill att du är med och bidrar i arbetet till en vård i toppklass. Vi är ett starkt sammansvetsat team med högt i tak och vi har verkligen roligt tillsammans. Det finns gott om erfarenhet inom gruppen vilket gör att man får känna sig ny hos oss.

Om oss
Neurologenheten består av en neurologisk mottagning, dagvård samt slutenvård med 8 platser. Sedan maj 2017 jobbar vi i nyrenoverade lokaler som är anpassade för de patientgrupper som vi har hand om. På avdelningen bedriver vi både akut samt elektiv vård inom allmän neurologi. 

Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Som person tycker du om att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull del i arbetet. Självklart har du inga problem att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Initiativrikedom och nytänkande välkomnas. Du är empatisk och har ett bra bemötande till patienter, anhöriga och kollegor.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3997
Kontakt
  • Malin Johansson, vårdenhetschef , 033-616 39 37
Facklig företrädare
  • Ellinor Johansson, Vårdförbundet, 033-616 21 92
Publicerat 2020-09-01
Sista ansökningsdag 2020-09-29

Takaisin avoimiin työpaikkoihin