Folktandvården, Öckerö

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Kliniken är belägen cirka 45 minuter från centrala Göteborg, på Öckerö i Göteborgs norra skärgård. Du tar dig lätt hit med buss eller bil.

Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du arbetar med assistans, steril- och receptionsarbete. Profylax och egna patienter är också vanligt förekommande arbetsuppgifter. På kliniken är vi 20 engagerade medarbetare som har ett gott kollegialt samarbete. Vi har många års erfarenhet och bred kompetens.

Vi arbetar i en positiv anda med ständig verksamhetsutveckling och tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande. Alla är delaktiga i arbetet att föra kliniken framåt.

Klinikens öppettider är: måndag 07:20 - 18:20, tisdag - fredag 07:20 - 16:10.

Om dig

Du är utbildad tandsköterska och har intresse för både barn- och vuxentandvård. Du är engagerad och tycker om att ta egna initiativ och att utveckla dina arbetsuppgifter.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt två-åriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till vecka 40-41. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Öckerö
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3995
Kontakt
  • Klinikchef Lisbeth Samuelsson, 0702-33 67 05
Facklig företrädare
  • Annelie Sandell, Vision, 070-204 71 72
Publicerat 2020-09-10
Sista ansökningsdag 2020-09-23

Takaisin avoimiin työpaikkoihin