Folktandvården, Öckerö

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Då vår kollega väntar barn behöver vi en tandläkare som kan ta hand om hennes patienter under tiden som hon ska vara föräldraledig. Kanske vill du bli en i vårt team?

Klinik är belägen cirka 45 minuter från centrala Göteborg på Öckerö i Göteborgs norra skärgård. Du tar dig lätt hit med buss eller bil.

Vi är ett glatt och engagerat gäng med gott kollegialt samarbete. På kliniken arbetar 20 personer varav 6 är tandläkare. Medarbetarna har många års erfarenhet och besitter en stor kunskap vilket gör att vi kan erbjuda våra patienter ett brett behandlingspanorama.

Vi arbetar i en positiv anda med ständig verksamhetsutveckling och tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande. Alla är delaktiga i arbetet att föra kliniken framåt.

Klinikens öppettider är: måndag 07:20 - 18:20, tisdag - fredag 07.20 - 16.10.

Om dig

Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Öckerö
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3992
Kontakt
  • Klinikchef: Lisbeth Samuelsson, 070-233 67 05
Facklig företrädare
  • Kerstin Söderström, TT, 010-441 89 10
Publicerat 2020-09-10
Sista ansökningsdag 2020-09-23

Takaisin avoimiin työpaikkoihin