Närhälsan Masthugget vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Masthugget vårdcentral är en väletablerad mottagning med stabil bemanning och nöjda patienter. Vi är belägna på Fjärde Långgatan mitt i centrala Göteborg och har ca 8700 listade patienter.

På vårdcentralen arbetar idag 25 medarbetare, varav fem ordinarie distriktsläkare och fem ST-läkare. Förutom sedvanlig distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning finns specialistsköterskemottagning för diabetes och astma/KOL. Hos oss arbetar även undersköterskor, medicinska sekreterare och ett psykosocialt team med psykolog, psykoterapeut, PTP och vårdsamordnare för psykisk ohälsa. Verksamheten omfattar även mottagning för BVC. Då vi är en vårdcentral med utbildningsuppdrag har vi ofta studenter från olika professioner som praktiserar hos oss. Vi värnar om arbetsmiljön och tycker att det är viktigt med en god stämning på arbetsplatsen.

Då en av våra distriktsläkare efter 20 år på arbetsplatsen går i pension är vi nu på jakt på en ny kollega.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta med både planerade och akuta besök där du möter patienter i alla åldrar och situationer. Arbetet är självständigt och omväxlande och du har stora möjligheter att påverka din egen tidbok.

Förutom sedvanligt patientarbete på vårdcentralen innefattar tjänsten jourer på jourcentralen Kungshöjd. Handledning av AT-/ST-läkare ingår även i arbetsuppgifterna. Saknar du handledarutbildning så får du den hos oss. Tjänsten kan utformas efter dina intressen och önskemål.  Har du ett särskilt intresse av att arbeta med barn så kan tjänsten kombineras med arbete på Linnéstadens BVC som är en stor BVC med ansvar för ca 1500 barn. Brinner du för att arbeta med äldre så finns möjlighet att arbeta med våra patienter inskrivna i hemsjukvården.

Om dig

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin och behörighet att verka inom svensk sjukvård. Som person är du empatisk, har ett professionellt arbetssätt och självklart ett gott bemötande mot både patienter och kollegor. Du är van vid självständigt arbete men uppskattar samarbetet med andra. Vi är ett välfungerande team som värdesätter samarbetet på arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid att du passar in i teamet och att du har ett intresse av att utveckla och förbättra verksamheten tillsammans med oss.

Intervjuer

Intervjuer kommer att ske löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3987
Kontakt
  • Karolina Lindberg, Vårdcentralchef, Tfn 0700 - 20 64 44
Facklig företrädare
  • Mats J Berg, Sveriges Läkarförbund , Mejl: mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2020-08-31
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Takaisin avoimiin työpaikkoihin