Närhälsan Stora Höga vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen i Stora Höga är centralt belägen och det är promenadavstånd till kollektivtrafik, både tåg och buss. Vi är en väletablerad vårdcentral med cirka 8000 listade patienter. Här arbetar vi tillsammans distriktsläkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har också tillgång till psykologer. Vårdcentralen är ackrediterad för att arbeta inom Västra Götalands Primärvård. Vårdcentralen ligger i ett område med stor tillväxt inom Stenungsunds kommun och man har ett nära samarbete med Närhälsans vårdcentraler i Stenungsund och på Tjörn. Vi arbetar i team med ständiga förbättringar inom alla delar av vår verksamhet. Vår målsättning är att kunna ge god vård till våra patienter som valt att lista sig hos oss. Om du har lust att vara med och utforma nya arbetsmetoder och påverka framtidens vårdcentral i Stora Höga, är du välkommen att bli en i gänget av ambitiösa och härliga kollegor.

Om arbetet

Att vara undersköterska hos oss är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Arbetsuppgifterna består av provtagning/analysarbete i vårt laboratorium, att assistera läkare vid patientbehandlingar/undersökningar, ta blodtryck samt EKG. Tillsyn och iordningställande av behandlingsrum, förråd mm ingår också. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på mottagningen.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av laboratoriearbete på vårdcentral, mottagningsarbete samt kunskaper i Asynja. Som person är du flexibel och har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du är van vid att organisera och prioritera ditt arbete utifrån arbetsmängd. Du är lojal, har lätt för att samarbeta och är empatisk. Du har intresse av att möta nya människor och en lyhördhet inför situationen. Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande är våra ledord som vi gärna ser att du reflekterar över i ditt personliga brev.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stora Höga
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3957
Kontakt
  • Anna Belfrage, Vårdcentralschef, 0708-29 58 23
Facklig företrädare
  • Anne-Liz Hjelte, Kommunal, vid fackliga frågor, 010-4415042
Publicerat 2020-09-04
Sista ansökningsdag 2020-09-25

Takaisin avoimiin työpaikkoihin