Folktandvården, Lindome

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Beskrivning
Folktandvården Lindome ligger i centrala Lindome, knappt två mil söder om Göteborg, nära goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter. Vi är en klinik med 24 medarbetare, varav 4 tandhygienister och 6 tandläkare. Vi har åtta behandlingsrum och kliniken är nyrenoverad sedan 4 år.

Vi har drygt 10 000 patienter, där knappt hälften är barn och unga vuxna och resterande delen vuxna. Vi arbetar i arbetstidsmodellen 7 - 19.

Vi är en glad och positiv personalgrupp där samtliga arbetar på toppen av sin kompetens. Alla har mycket god erfarenhet av vård i ett brett behandlingspanorama.

Du skall tycka det är spännande att komma in i en verksamhet som är i utveckling och tillsammans med oss vilja bidra i detta arbete.

Folktandvården arbetar i en positiv anda med ständig verksamhetsutveckling och tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande.

Folktandvården Västra Götalands vision – Frisk i munnen hela livet – står för vår ambition att arbeta hälsofrämjande och att förebygga sjukdomar.  Våra tre kärnvärden är Hälsa, Kompetens och Service.

Därför erbjuder vi t ex
-  goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar.
-  nyutbildade ett omfattande handledningsprogram av erfarna tandläkare för att ge dig en riktigt bra start.
-  förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsokontroll, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri öppen hälso- och sjukvård

Arbetsuppgifter
Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har en patientgrupp i alla åldrar. Detta genererar också ett brett vårdpanorama. Vi vill därför att du har intresse för såväl barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård, samt att du gillar att arbeta i team. Vi arbetar uppgiftsväxlat med samtliga yrkesgrupper vilket ger god vårdkvalitet, god service till patienterna samt roliga arbetsuppgifter för alla.

Kvalifikationer
Legitimerad tandläkare.

Vi söker dig som är duktig på att skapa goda relationer och vill ingå i vår glada arbetsgrupp och vill bidra med din kompetens. Du fokuserar på kundbehov och har en god pedagogisk förmåga. Du utnyttjar tider effektivt, visar engagemang för organisationen och din arbetsplats samtidigt som du har hög odontologisk kvalitet.

Som person arbetar du bra med andra människor, tar ansvar för dina uppgifter, har personlig mognad, är kvalitetsmedveten, har ett gott bemötande och är lojal.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du nyutbildad får du genomgå ett strukturerat utvecklingsprogram.

Goda kunskaper i svenska språket.

Vi kommer att ta kontakt med dig så fort din ansökan kommit in och påbörja rekryteringsarbetet. Det innebär en första intervju med någon av våra rekryterare från HR-enheten, gäller inte dig som redan är anställd,  och sedan kommer klinikcheferna att intervjua direkt efter att ansökningstiden gått ut. Vi berättar gärna med om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lindome
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3956
Kontakt
  • Klinikchef Maria Olofsdotter Wirén, 0721-572370
Facklig företrädare
  • TT Cecilia Johansson, 070-788 49 34
Publicerat 2020-09-10
Sista ansökningsdag 2020-09-23

Takaisin avoimiin työpaikkoihin