NU-sjukvården, Område III, Kvinnoklinik

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Beskrivning
Nordvästra Götalands Kvinnoklinik är Sveriges sjätte största och verksamheten finns i sin helhet vidsjukhuset i Trollhättan (NÄL).
Kvinnokliniken arbetar med samtliga verksamhetsgrenar inom kvinnosjukvård, alla former av gynekologisk öppen- och sluten specialistvård, gynekologisk onkologi, infertilitetsutredningar och obstetrik inklusive specialist mödravård. Kvinnokliniken betjänar patienter i behov av avancerad kvinnosjukvård inom hela NU-sjukvårdens upptagningsområde. Sekretariatets främsta uppgifter är att ansvara för vårdadministrationen i verksamheten, att ge god service till patienter, medarbetare, remittenter och studenter. Kvinnokliniken är placerad på NÄL.

I kvinnoklinikens sekretariat arbetar idag tolv medicinska sekreterare och en kanslist.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare som främst kommer arbeta mot onkologin inom Kvinnokliniken.

Arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare är din huvudsakliga arbetsuppgift journalskrivning, vilket generar patientadministrativt arbete i Elvis så som tidsbokning och medicinsk diagnossättning.

Du kommer ingå i det onkologiska teamet där det idag arbetar två sekreterare och ett antal specialiserade doktorer. Din uppgift blir att hantera schemaläggning i Elvis, bokningar av patienter, journalskrivning, standardiserade vårdförlopp, medicinska register och finnas nåbar för doktorerna.

Du kan känna dig trygg i att du kommer läras upp av kunniga medarbetare som sedan finns kvar inom verksamheten.

Kvalifikationer
Du är utbildad medicinsk sekreterare och har god vana av journalsystemen Melior, Medspeech och det patientadministrativa systemet Elvis. Meriterande är om du har utbildning i sjukdomsklassificering. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Du är positiv som person, driven och trivs bra att arbeta självständigt likväl som i grupp. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du arbetar effektivt, tar eget ansvar, är noggrann och utför dina arbetsuppgifter med hög kvalité. Du är flexibel, stresstålig och prioriterar arbetsuppgifterna utifrån verksamhetens behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3955
Kontakt
  • Lena Arnmarker Högberg, avdelningschef, 010-435 08 30
Facklig företrädare
  • Ulrika Andersson, Vision, 010-435 00 00
Publicerat 2020-08-31
Sista ansökningsdag 2020-09-21

Takaisin avoimiin työpaikkoihin