NU-sjukvården, Område II, Ortopedklinik, Ortopedmottagning

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Om Ortopedmottagningen
Ortopedmottagningen är en del av NU-sjukvårdens ortopedklinik. Inom kliniken ser vi betydelsen av en stimulerande arbetsmiljö som präglas av delaktighet, kompetensutveckling och förbättringsinsatser då detta är essentiellt för att nå hög patientsäkerhet och hög vårdkvalitet.

På Ortopedmottagningen tar vi emot ortopediska patienter på remiss eller återbesök. Ortopedmottagning finns både på Uddevalla sjukhus och NÄL.

Avdelning 52 och 55 är våra akutortopediska avdelningar och är belägna på NÄL. Avdelning 4 är vår elektiva ortopediska avdelning på Uddevalla sjukhus.

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter innefattar att assistera läkare vid mottagningsbesök, såromläggningar och viss basal gipsning. Du bokar patienter och ingår i mottagningens dagliga drift.

I arbetet ingår rotation mellan ortopedmottagningen och avdelning 55. Arbetstiden fördelas mellan cirka 75% på mottagningen och 25% på vårdavdelning. På vardagar arbetar du på mottagningen, medan du på helger arbetar på någon av vårdavdelningarna. Vi arbetar två av fem helger. I tjänsten ingår det också att arbeta storhelger.

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad undersköterska. Erfarenhet av ortopedi samt Melior och Elvis är meriterande. Goda kunskaper i ortopedi är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, kunna bemöta våra patienter, anhöriga och arbetskamrater på ett positivt sätt.

Övrigt
Annonsen avser ett vikariat på ett år med start snarast eller enligt överenskommelse.
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3951
Kontakt
  • Kicki Ahlén, enhetschef Ortopedmottagningen, tfn. 010-435 38 79
Facklig företrädare
  • Thomas Forsberg, Kommunal, tfn. 010-435 39 09
Publicerat 2020-09-17
Sista ansökningsdag 2020-10-01

Takaisin avoimiin työpaikkoihin