Närhälsan Hjällbo vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Hjällbo är en välfungerande vårdcentral med drygt 12600 listade patienter. Du kommer till en positiv arbetsplats med engagerade medarbetare som arbetar med patienten i centrum.

Vårdcentralen består av ett multiprofessionellt team. Här finns utöver läkar- distriktssköterskemottagning också mottagningssköterskor, äldresköterska, undersköterskor, sekreterare, receptionister, psykologer, rehabkoordinator, fysioterapeut och dietist och andra specialistmottagningar. Barnavårdscentralen och Familjecentral finns en trappa upp och samarbetet är mycket gott.

Om arbetet

Du kommer arbeta med egen mottagning som bokas in via telefonrådgivningen. På mottagningen träffar du sedvanliga distriktssköterskepatienter. I arbetet ingår mycket hudbedömningar i form av prickar, utslag och sår.  I arbetet ingår även hälsofrämjande rådgivning, vaccinationer och ibland hembesök. Vårdcentralens upptagningsområde är stort och sträcker sig från Angered ända upp till Olofstorp.

Vi är en distriktssköterskegrupp bestående av fem kollegor och en sjuksköterska specialiserad inom äldrevård. I vår grupp finns distriktssköterskor med olika många års erfarenhet vilket möjliggör råd och diskussion kring patientfall. Vi söker nu ytterligare en medarbetare i vårt team.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska och intresserad av att arbeta självständigt men också i team. Du arbetar utifrån möten med patienter i olika åldrar. Du har möjlighet att utveckla ditt eget intresseområde även inom forskning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3950
Kontakt
  • Anette Sjölund, Enhetschef, Tfn 0722 – 06 21 36
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2020-08-28
Sista ansökningsdag 2020-09-25

Takaisin avoimiin työpaikkoihin