Folktandvården, Nossebro

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Sökes: Tandläkare

Vår yngste tandläkare kommer tyvärr att lämna oss p g a familjeskäl och vi är så ledsna över att mista en så lovande och go medarbetare! Nu söker vi en tandläkare som kan fylla hans plats (gärna med lite erfarenhet men även du som är ny i yrket kommer att tas emot med öppna armar av oss på kliniken). 

Finnes: Nio trevliga arbetskamrater varav två tandläkare (inkl. klinikchefen). Du kommer att arbeta tillsammans med en mycket rutinerad kollega, som även har en tandteknikerutbildning i botten.

Vi har  en liten välfungerande verksamhet med härlig arbetsmiljö och har genom tiderna haft en låg personalomsättning. ”Högt i tak, medbestämmande samt massor av humor ” beskriver oss ganska bra.

Vi tycker att handledning är så oerhört viktigt och satsar därför extra mycket på det. Du som är ny som tandläkare, kommer att få stöttning av oss alla på kliniken. Vi vill att din första tid som tandläkare ska kännas trygg och rolig.

Om du är rutinerad och önskar att arbeta deltid - ja då fungerar även det för oss.

Vår klinik i Nossebro ligger i Essunga kommun söder om Vänern och en timmes bilresa nordost om Göteborg. Inom en radie på 8 mil når man cirka 1,3 milj människor, sex högskolor och tolv städer.

Vi har inte järnvägen som granne, så hos oss får du ett lönetillägg på 5000 kr/månad.

-

Folktandvården arbetar i en positiv anda med ständig verksamhetsutveckling och tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande.

Folktandvården Västra Götalands vision – Frisk i munnen hela livet – står för vår ambition att arbeta hälsofrämjande och att förebygga sjukdomar.  Våra tre kärnvärden är Hälsa, Kompetens och Service.

Därför erbjuder vi t ex
-  goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar.
-  nyutbildade ett omfattande handledningsprogram av erfarna tandläkare för att ge dig en riktigt bra start.
-  förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsokontroll, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri öppen hälso- och sjukvård

Arbetsuppgifter
Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har en patientgrupp i alla åldrar. Vi vill därför att du har intresse av såväl barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård, samt att du gillar att arbeta i team.

Kvalifikationer
Legitimerad tandläkare.

Vi söker dig som är duktig på att skapa goda relationer och vill ingå i vår arbetsgrupp och vill bidra med din kompetens. Du fokuserar på kundbehov och har en god pedagogisk förmåga. Du utnyttjar tider effektivt, visar engagemang för organisationen och prioriterar samtidigt som du har hög odontologisk kvalitet.

Som person arbetar du bra med andra människor, tar ansvar för dina uppgifter, har personlig mognad, är kvalitetsmedveten, har ett gott bemötande och är lojal.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du nyutbildad får du genomgå ett strukturerat utvecklingsprogram.

Goda kunskaper i svenska språket.

Vi kommer att ta kontakt med dig så fort din ansökan kommit in och påbörja rekryteringsarbetet. Det innebär en första intervju med någon av våra rekryterare från HR-enheten, gäller inte dig som redan är anställd,  och sedan kommer klinikcheferna att intervjua direkt efter att ansökningstiden gått ut. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nossebro
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3916
Kontakt
  • Klinikchef: Lena Gerell, 073-910 57 60
Facklig företrädare
  • TT: Carina Bergman, 010-441 71 90
Publicerat 2020-09-10
Sista ansökningsdag 2020-09-23

Takaisin avoimiin työpaikkoihin