Folktandvården, Alingsås

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du har egna patienter och är även med och tar hand om klinikens akutpatienter.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Alingsås har 16 behandlingsrum och totalt 40 medarbetare. Utöver tandsköterskor är vi 10 tandläkare, 7 tandhygienister 1 receptionist.

Klinikens öppettider är 07.30-18.00 måndag och tisdag, 07.30-17.00 onsdag och torsdag och 07.30-16.00 på fredagar.

Kliniken är samlokaliserad med specialistkliniken för Ortodonti.

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du får gärna ha några års erfarenhet.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.
Vi lägger stor vikt vid att du har lätt för att samarbeta samt att du är positiv som person. Du vill bli en del av vårt stora, trevliga lag.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3915
Kontakt
  • Klinikchef: Monabritt Karlsson, 010-441 87 22
  • Klinikkoordinator: Ann Tössberg, 010-4418720
Facklig företrädare
  • SRAT: Monica Ringdahl, 076-1416033
  • Vision: Ann-Katrin Mårtensson, 010-4418700
Publicerat 2020-09-10
Sista ansökningsdag 2020-09-23

Takaisin avoimiin työpaikkoihin