Regionhälsan, Barnmorskemottagningen Brämaregården

Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet.

Vi söker nu en barnmorska till Brämaregården barnmorskemottagning.

Om oss

Brämaregården barnmorskemottagning är en del av område M4 som bland annat omfattar barnmorskemottagningarna i Göteborg. Hela området är HBTQ diplomerat och vi arbetar enligt ISO ledning och kvalitetssystem 9001:2015. Vi arbetar med ständiga förbättringar och tar vara på din initiativkraft. Vi söker dig som ser glädjen i utmaningarna med att arbeta i ett mångkulturellt område, med människor från världens alla hörn.

Barnmorskemottagningen Brämaregården ligger på Hisingen, nära Vågmästareplatsen med goda kommunala kommunikationer. Närhälsans vårdcentral och BVC ligger i angränsande lokaler. Arbetsgruppen består av åtta barnmorskor och en undersköterska.

Läs om våra förmåner på: http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Om arbetet

Som barnmorska arbetar du självständigt med reproduktiv och sexuell hälsa med arbetsuppgifter som graviditetsövervakning, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete och gynekologiska cellprovskontroller. Även telefonrådgivning och handledning av studenter.

Arbetet som barnmorska är självständigt samtidigt som du har gott stöd av dina erfarna kollegor.

Om dig

Du ska vara legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt för preventivmedel. Det är meriterande om du har erfarenhet av mödravård och arbete på barnmorskemottagning. Du bör behärska engelska väl i tal och skrift.  

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper så som självständighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl patienter som medarbetare är en självklarhet för dig. Vi ser gärna att du har intresse av att utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3683
Kontakt
  • Kristina Claesson Strandby, Enhetschef, 0703 - 82 35 08
Facklig företrädare
  • Sabina Gustafsson, Vårdförbundet , 0761-37 21 86
Publicerat 2020-08-31
Sista ansökningsdag 2020-09-21

Takaisin avoimiin työpaikkoihin