Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Intensivvård och postoperativ vård

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vad erbjuder vi?

På IVA Östra vårdas kritiskt sjuka patienter med behov av avancerad behandling och noggrann övervakning, t.ex. personer med svikt i vitala funktioner, sepsis eller efter kirurgiska bukingrepp. Utöver intensivvård bedrivs här postoperativ vård. Till verksamheten hör också tryckkammaren vilket ger dig som sjuksköterska möjlighet till varierade arbetsuppgifter. Genom nära samarbete med sjukhusets infektions-IVA, operationsavdelningar och smärtenheten ges möjlighet till kunskapsutbyte mellan de olika enheterna. På avdelningen finns instruktör och medicintekniskt ansvarig sjuksköterska, som regelbundet erbjuder fortbildning och föreläsningar för sina kollegor.

Vår målsättning är skapa ett öppet klimat där alla medarbetare får chans att växa tillsammans och individuellt. Det ska vara kul att gå till jobbet!

Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och/eller natt och vi erbjuder individuell schemaplanering.

För dig som är intresserad av förbättrings- och projektarbete finns möjlighet till detta inom flera olika områden.

Vem är du?

Du är specialistsjuksköterska med inriktning mot intensivvård och innehar en magister- eller masterutbildning i omvårdnad. Du ska trivas med att arbeta självständigt och samtidigt kunna ingå i ett team kring patienten, bestående av andra professioner. Vi söker dig som är nyfiken, tycker om att lära nytt och som vill ha ett arbete med möjlighet till stor variation.

Vi ser fram emot att höras!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3198
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Louise Vinberg , louise.vinberg@vgregion.se
  • Vårdenhetschef, Cie Rosenqvist, cie.rosenqvist@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Anna Asplund, 031- 343 40 43
Publicerat 2020-09-16
Sista ansökningsdag 2020-10-31

Takaisin avoimiin työpaikkoihin