Södra Älvsborgs sjukhus, medicinkliniken, lungavdelning

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om tjänsten
Nu söker vi en sjuksköterska som vill arbeta natt på lungavdelningen. På natten hos oss arbetar du i team tillsammans med en annan sjuksköterska och två undersköterskor.
Vi arbetar effektivt med team- och förbättringsarbete där du får vara med och bidra.

Om oss

Lungavdelningen har 22 vårdplatser fördelat på 14 lungplatser och 8 infektionsplatser.
Vi arbetar i team och våra specialiteter är KOL, lungfibros, lungcancer utredningar, infektionssjukdomar, endocardit, svåra pneumonier, gastroenteriter och enstaka ögonpatienter.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom yrket. Meriterande om du har tidigare erfarenhet från en lungavdelning. Då du arbetar i team är det viktigt att du har ett positivt förhållningssätt, god samarbetsförmåga, tar egna initiativ och vill vara med och bidra till utveckling. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Kliniskt basår
Du som är nyutexaminerad sjuksköterska går den förstärkta yrkesintroduktionen ”kliniskt basår” i början av din anställning hos oss. Kliniska basåret innebär ett år av självständigt arbete som legitimerad sjuksköterska samtidigt som du får reflektionshandledning av en erfaren sjuksköterska, seminariedagar under året och möjlighet att öva på ditt yrke genom kliniska simuleringar. Dessutom ingår det att auskultera på minst en annan enhet för att bredda dina kunskaper. Läs mer om det kliniska basåret: https://sas.vgregion.se/jobba-hos-oss/karriar-och-utveckling/kliniskt-basar-for-sjukskoterskor/

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 85 % eller enligt överenskommelse
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/2783
Kontakt
  • Lence Nikolova, vårdenhetschef, 033-616 22 57
  • Ulrica Östlund, vårdenhetschef, 033-616 22 69
Facklig företrädare
  • Lena Andersson, Vårdförbundet, 033-616 21 37
Publicerat 2020-06-29
Sista ansökningsdag 2020-11-29

Takaisin avoimiin työpaikkoihin