Närhälsan Mobila vårdteamet

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Mobila vårdteamet i Uddevalla är ett team av 5 läkare som arbetar deltid och 3 sjuksköterskor som tillsammans och var för sig gör hembesök främst i ordinärt boende. Vi är ett härligt gäng som tillsammans utvecklar en god vård för våra mest sköra i samhället. Mobila vårdteamet startade 2015 som ett projekt i den regionala satsningen mobil närvård och från 2019 så är vi enhet i Närhälsan som arbetar med mobil närvård. Våra patienter är över 18 år och har svårt att ta sig till vårdcentral på grund av somatiska, psykiska eller kognitiva besvär.

Om arbetet

Det är ett utmanande och omväxlande arbete där dagarna är olika. Vissa dagar arbetar du i akutteamet med sjuksköterska och andra dagar har du uppföljningar med sjuksköterska i hemsjukvården. Då du har din ryggsäck på ryggen och bilen full med avancerad medicinteknisk utrustning har du möjlighet att göra nästan allt man kan göra på en vårdcentral.

Du sitter mitt emot din patient vid köksbordet och vi arbetar personcentrerat och det är viktigt för oss att besöket tar tid. Teamet samverkar över vårdgränserna. Vi skapar också ett utbyte av erfarenheter och ett lärande av varandra.

Man kan med fördel ha delad tjänst, där man arbetar inom annan verksamhet en del och i mobila vårdteamet en del. Vill man så finns det möjlighet att dela tjänst med någon av Närhälsans vårdcentraler i Uddevalla.

Om dig

Du har legitimation som läkare och har specialistutbildning inom allmänmedicin, internmedicin eller geriatrik. Du har god empatisk förmåga och för dig är ett professionellt bemötande en självklarhet. Då arbetet innebär både självständigt arbete och teamarbete kommer vi att lägga stor vikt vid såväl din samarbetsförmåga som din flexibilitet. B körkort ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6453
Kontakt
  • Helen Karlsson, Enhetschef, 0705-50 79 65
Facklig företrädare
  • Maria Wartig, Läkarförbundet , 0733842737
Publicerat 2019-11-21
Sista ansökningsdag 2020-01-31

Takaisin avoimiin työpaikkoihin