Folktandvården, Utbildningskliniken Vuxentandvård, Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att medverka vid den kliniska grundutbildningen av tandläkar- och tandhygieniststuderande samt assistans av tandläkare och sedvanligt förekommande tandsköterskeuppgifter. Vi behandlar endast vuxna patienter hos oss.

Om oss
Hos oss bedrivs klinisk grundutbildning av tandläkare och tandhygienister samt sedvanlig allmäntandvård för vuxna. Undervisningen/handledningen sker huvudsakligen i ämnesintegrerad form och i nära samarbete med institutionen för odontologi. Lärargruppen består av ett team med tandsköterskor, allmäntandläkare, tandhygienister samt specialister inom de olika ämnesområdena och bedrivs med studenter i mindre grupper.

Kliniken är modernt utrustad i ljusa och rymliga lokaler. Vi använder datoriserad tidbokning och T4 journal.

Vi är en klinik med ca 65 medarbetare där handledning av studenter ligger i fokus. Hos oss bidrar alla till att skapa en bra arbetsmiljö och är delaktiga i klinikens utveckling.

Alla handledare får möjlighet att gå en pedagogisk utbildning som medför ökade kunskaper och förståelse för undervisning/handledning. Vi har regelbundet internutbildningar inom olika ämnesområden för att ta del av ny kunskap och bibehålla vår kompetens.

Om dig

Du är utbildad tandsköterska, gärna med ett par års erfarenhet, som vill utvecklas i din roll och är nyfiken på att lära nytt. Du är intresserad av handledning och vill arbeta i en inspirerande miljö där fokus är på kunskap och lärande. Du är van vid att arbeta självständigt och intresserad av att aktivt delta i klinikens utveckling.

I din nya roll som handledare får du en bra introduktion samt en mentor. För oss är det viktigt att du är en teamspelare som har lätt att samarbeta, har en positiv attityd och är engagerad.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till vecka 44-45. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5571
Kontakt
  • Gruppchef, Ann Jonsson , 010-441 76 08
  • Klinikkoordinator, Carina Torkelsson, 010-4417640
Facklig företrädare
  • Mari Liepins, Vision, 0730 60 25 40
Publicerat 2019-10-10
Sista ansökningsdag 2019-10-23

Takaisin avoimiin työpaikkoihin