Södra Älvsborgs Sjukhus , Ortopedkliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Vill du vara med och driva Skene närsjukhus utveckling framåt? Vi söker dig som vill verka som chef och ledare i en utvecklingsorienterad vårdverksamhet med personalen och patienten i fokus.

Om oss
På ortopedkliniken är vi ca 130 anställda som tillsammans bedriver flera förbättringsprojekt med mål att förbättra vården för våra patienter. Vi har verksamhet i både Borås och Skene, allt i moderna lokaler och med engagerad och kompetent personal. I Borås utförs både akut och planerad verksamhet medan vi i Skene endast utför planerad vård.

Ortopedklinikens verksamhet i Skene består både av en mottagning och en vårdavdelning. Här utreder och utför vi planerade ingrepp i ortopedi, men även inom urologi och kirurgi. Vår vårdavdelning är en 5-dygnsavdelning som är öppen dygnet runt, måndag - fredag.

Arbetsuppgifter
Som vårdenhetschef på Ortopedkliniken i Skene är du både självgående och strukturerad. Det innebär att du har förmåga att ta egna initiativ och löser dina arbetsuppgifter på ett konstruktivt sätt. Med ett helhetsperspektiv på verksamheten planerar och organiserar du ditt arbete effektivt utifrån uppsatta mål. Du har även en vilja att verka och bygga relationer mellan enhets- och klinikgränser, där det gemensamma resultatet för patienten är vägledande.

Ditt ledarskap präglas av mycket god social, empatisk och kommunikativ förmåga. Du har fokus på en ständig utveckling och förbättring av verksamheten där du tillsammans med medarbetarna tillser att önskvärda resultat uppnås. Du har lätt att skapa engagemang och du har en stor tilltro till dina medarbetares kompetenser att finna lösningar och förbättringar.

Som vårdenhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och du ingår i klinikledningen. Du har ansvar för enhetens verksamhet, kvalitet, utveckling, ekonomi, personal och arbetsmiljö. I ditt arbete bidrar du till verksamhetens utveckling och skapar goda förutsättningar för dina medarbetares kompetensutveckling. I det gemensamma arbetet i klinikledningen ingår även relevanta uppdrag för hela kliniken.

Kvalifikationer

  • En adekvat högskoleutbildning (sjuksköterska är meriterande)
  • Är självgående och strukturerad
  • God förmåga i kommunikation och dialog
  • Har en helhetssyn med ett tydligt arbetsgivarperspektiv
  • Erfarenhet av ledarskap är meriterande

Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4884
Kontakt
  • Joakim Höstner, verksamhetschef, joakim.hostner@vgregion.se, 033-616 15 83
Facklig företrädare
  • Helene Berg, Vårdförbundet, helene.berg@vgregion.se, 033–6161160
  • Ann-Marie Pettersson, Kommunal, ann-marie.pettersson@vgregion.se, 033–6162037
Publicerat 2019-09-02
Sista ansökningsdag 2019-09-30

Takaisin avoimiin työpaikkoihin