NU-sjukvården, Område I, Ambulansverksamheten, Ambulansen Trestad Väst

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Ambulansverksamheten Trestad Väst
Ambulansverksamheten i NU-sjukvårdens regi organiseras i sex delområden: Trestad Väst (Uddevalla och Henån), Bohus Norr (Tanum, Strömstad och Kungshamn), Bohus Väst (Munkedal, Hallinden och Lysekil), Dalsland Norra (Åmål, Bengtsfors) Dalsland Södra (Dals Ed, Mellerud och Färgelanda), samt Trestad Öst (Trollhättan, Vänersborg och Lilla Edet).

Ambulansverksamheten bemannar akutambulanser, Single Responder, IVA ambulanser, ambulansbuss och sjuktransporter. Ambulansbesättningen består alltid av minst en sjuksköterska.

Som ambulanssjukvårdare i ambulansverksamheten erbjuds du ett fritt och varierande arbete. Du får jobba i en personalgrupp med mycket god sammanhållning och gott arbetsklimat.

Ambulansverksamheten jobbar med ständiga förbättringar och har till exempel system och rutiner för patientuppföljning, återkommande interna utbildningar och övningar och samverkansuppdrag med andra vårdgivare.


Kvalifikationer
För att tjänstgöra som ambulanssjukvårdare skall du ha lägst undersköterskekompetens med påbyggnadsutbildning i ambulanssjukvård 20 eller 40 veckor. Du skall ha godkänd utryckningsförarutbildning. Har utbildningen genomförts utanför NU-sjukvården görs en individuell bedömning.

Du skall ha god fysisk kapacitet. Tester ingår i rekryteringsprocessen. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, förmåga att arbeta självständigt och social kompetens.

Körkortsklass B är krav. Körkortsklass C eller C1 är önskvärt.


Arbetstid
Arbetstiden är förlagd enligt individuella scheman med tjänstgöring både dagtid, natt och helg.


Övrigt
Intervjuer och tester kommer att ske kontinuerligt under ansökningsperioden.


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4872
Kontakt
  • Hasse Zetterman, avdelningschef, tfn. 010-435 10 21, 076-842 99 52
Facklig företrädare
  • Kalle Blomgren, Kommunal, tfn. 076-071 87 21
Publicerat 2019-09-02
Sista ansökningsdag 2019-09-23

Takaisin avoimiin työpaikkoihin