Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Fysioterapi Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Verksamhetsområde Arbetsterapi och Fysioterapi består av sju enheter med ca 370 medarbetare på Mölndal, Sahlgrenska, Östra och Högsbo sjukhus.

Vi söker nu en fysioterapeut till Fysioterapi Sahlgrenska. Vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedrivs fysioterapeutisk verksamhet inom somatisk sluten- och öppenvård på en mängd olika kliniker och inom många specialiteter.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en dynamisk, positiv och välfungerande verksamhet där klinisk verksamhet, utbildning, forskning och utvecklingsarbete bedrivs sida vid sida.

Om tjänsten

Arbetet bedrivs inom lungmedicin, öppen- och slutenvård, och innebär förutom sedvanliga fysioterapeutiska bedömningar och behandlingar även utprovning av hemventilatorer.

Om dig

Nu söker vi dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med några års yrkeserfarenhet. Har du erfarenhet eller specialistkompetens inom lungmedicin/andning och cirkulation är det meriterande för tjänsten.

Dina personliga egenskaper kännetecknas av nyfikenhet, god organisationsförmåga, samarbetsförmåga samt vilja att lära och utveckla ny kunskap. Du trivs med att arbeta i team och är själv initiativtagare till detta.

I denna rekrytering kommer vi att beakta personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4847
Kontakt
  • Enhetschef, Julia Philip-Wigh , 070-559 48 05
  • Enhetschef, Mia Edvinsson , 070-681 16 50
  • Sektionsledare, Linda Moberg , 031-342 93 21
Facklig företrädare
  • SACO, Torbjörn Johansson , 031-342 11 95
Publicerat 2019-09-17
Sista ansökningsdag 2019-09-23

Takaisin avoimiin työpaikkoihin