Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, Barnröntgen

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

Barnröntgen är en självständig och komplett röntgenavdelning inom Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Vi har två skelett- samt ett genomlysningslaboratorium, två ultraljud, en datortomograf, hjärtangio samt två MR kameror 1,5 och 3 T. Vi arbetar med allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård.

Vi gör alla typer av undersökningar inom barnradiologi, vilket medför att vi har en arbetsplats med stor flexibilitet och utveckling inom alla radiologiska områden. Forskning, utveckling och utbildning är en viktig del av verksamheten. Vi har ett nära samarbete mellan olika yrkeskategorier samt med andra enheter inom barnsjukhuset.  Vi ger gärna kompetenshöjande utbildningar både internt och extern. Eget utvecklingsarbete uppmuntras.

På vår klinik får du goda möjlighet att omsätta dina tidigare erfarenheter och utvecklas i din nuvarande yrkesroll. Vi erbjuder även friskvårdsförmåner, som förnuvarande är 1 500 kr/år

Byggnation av ett nytt barnsjukhus pågår där inflyttning är planerad till 2020. Se film här.

Arbetsuppgifter

Som röntgensjuksköterska med inriktning mot MR kommer du att vara placerad på MR enheten. Vi har en 3T och 1.5T maskin. Du kommer att arbeta på båda kamerorna och utföra alla typer av undersökningar på barn mellan 0 - 18 år.

Du kommer ingå i en arbetsgrupp som är glad och positiv och arbetar i ett team runt barnet.Inom barnsjukvården arbetar vi både nära patienten och patientens familj vilket kräver ett stort intresse för människor, tålamod och en förmåga att kunna förstå patientens och familjens situation och behov.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med minst två års erfarenhet av MR. Du har en god samarbetsförmåga, och är skicklig på att kommunicera och lösa problem tillsammans med dina kollegor. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och har ett flexibelt förhållningssätt där du ser möjligheter i de förändringar du möter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi begär utdrag ur belastningsregistret på all personal som erbjuds anställning hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4755
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Pia Orvestad, 031- 343 46 41
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Linda Göransson, 031- 343 45 60
Publicerat 2019-08-27
Sista ansökningsdag 2019-09-24

Takaisin avoimiin työpaikkoihin