Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska, CIVA

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du få en ny utmaning som undersköterska och arbeta på en av norra Europas största intensivvårdsavdelningar?

Om oss

Vi söker kollegor till våra fantastiska undersköterskor på CIVA! Vill du bli lika bra på omvårdnad som de är?! Sök hit!! Vi vårdar patienter från de flesta specialiteter och är en viktig länk i några av sjukhusets rikssjukvårdsuppdrag som till exempel levertransplantationer och craniofasciala plastiker på barn.

Hos oss får du en grundlig praktisk och teoretisk upplärning efter dina individuella behov. Enheten präglas av ett öppet arbetsklimat med stor flexibilitet samt en stor variation av arbetsuppgifter. Här bedrivs också ett omfattande forsknings- och utvecklingsarbete.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har tidigare vårderfarenhet, gärna från intensivvård eller akutsjukvård. Det är meriterande om du har specialistutbildning för undersköterskor inom intensivvård. Är du nyfiken, vetgirig och tycker om snabba tempoväxlingar så passar du hos oss! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Anställningsintervjuer kommer att ske fortlöpande under pågående annonsering så ansök redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4390
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Jeanette Ingemarsson, 031-342 97 23, 072-223 61 26
Facklig företrädare
  • Kommunal, Marianne Karlsson, 070-259 69 32
Publicerat 2019-08-05
Sista ansökningsdag 2019-08-19

Takaisin avoimiin työpaikkoihin