Skaraborgs Sjukhus, M5, Psykiatrisk öppenvårdsmottagning Skövde

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Söker du ett arbete inom vården där mötet mellan människor är grunden? Vill du vara med och bana väg för återhämtning och livskvalitet för människor? Vill du ha stimulerande och utmanande arbetsuppgifter där samarbete med andra professioner är lika viktigt som att kunna jobba självständigt? Då ska du jobba hos oss!

Beskrivning

Vuxenpsykiatriska mottagningen i Skövde är en del i den psykiatriska verksamheten inom Skaraborgs Sjukhus. Enheten bedriver specialistpsykiatrisk vård och består av mottagning, dagsjukvård samt mobilt team. Vi är cirka 70 personer som arbetar på enheten med nio olika professioner och tillsammans tillhandahåller vi ett rikt utbud av kompetenser. Vi finns på Skaraborgs Sjukhus Skövde. Vi arbetar processorienterat i tre diagnosgrupper.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som sjuksköterska inom psykiatrisk öppenvård är ett mycket varierande och spännande arbete. Kärnan i vår verksamhet är mötet med patienten. Som sjuksköterska hos oss ingår du i ett av våra team. Du kommer jobba med allt från telefonrådgivning till patientbesök och processutveckling.

Vad kan vi erbjuda dig?

  • Fantastiskt kunniga kollegor med erfarenhet och specialiseringar inom en mängd olika områden.
  • Vi hjälper dig att komma igång genom mentorskap, regelbunden handledning, internutbildning (om du är allmänsjuksköterska) och daglig stöttning av erfarna kollegor.
  • Ett varierande arbete där du är med och påverkar utvecklingen mot framtidens psykiatri.
  • Regelbunden handledning samt goda möjligheter till utbildning och kompetenshöjande insatser där specialistutbildningen till psykiatrisjuksköterska och KBT-utbildning är en sådan möjlighet.
  • Deltagande i tvärprofessionellt teamarbete där alla yrkeskategorier ingår.
  • Hos oss blir du en viktig pusselbit i vårt gemensamma pussel!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad psykiatrisjuksköterska eller allmänsjuksköterska. Psykiatrisjuksköterskeutbildningen är meriterande men inte ett krav. Du är självgående och strukturerad men ser samarbete som en självklarhet. Du tycker att utveckling och nytänkande är spännande och positivt.

Övrigt

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin kommer vi att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.


 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % 40 h/vecka
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4320
Kontakt
  • Linda Mogren, 0500-472908
  • Niklas Johansson, 0500-472937
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet , 0500-431936
Publicerat 2019-07-30
Sista ansökningsdag 2019-08-20

Takaisin avoimiin työpaikkoihin