Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Transplantationscentrum

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du en person som drivs av att arbeta i en verksamhet som gör skillnad och vill utvecklas i din profession?

Detta kan vi erbjuda dig tillsammans med ett spännande och omväxlande arbeta. Vår verksamhet präglas av öppenhet, kamratskap och rak kommunikation. Som medicinsk sekreterare inom verksamheten kommer ditt fokus vara att driva det administrativa arbetet framåt samt att vara en servicefunktion för både patient och verksamhet.

Om verksamheten

Inom Transplantationscentrum utför vi all kirurgisk transplantation. Här vårdar vi patienter som utreds inför, genomgår eller har genomgått transplantation eller leverkirurgi. Vi är idag Sveriges största och ledande centra inom njur-, lever-, hjärt- och lungtransplantation. Vi är också Skandinaviens enda centra som utför tarm- och multiviscerala transplantationer. Verksamheten har ca 150 anställda och har en vårdavdelning med 23 vårdplatser, en öppenvårdsenhet, en administrativ enhet samt en klinisk prövningsenhet.

På vår administrativa enhet arbetar 12 medicinska sekreterare/kanslister med olika ansvarsområden så som systemadministration, handledarskap med mera. På enheten har vi ett nära samarbete med varandra och med verksamhetens vårdpersonal för att driva verksamheten framåt på bästa sätt.

Du är varmt välkommen att höra av dig och även komma och se hur vi har det.

Om dig

Vi söker en medicinsk sekreterare till ett av våra team. Som teamsekreterare arbetar du tillsammans med doktorer och sjuksköterskor för att ge en god vård till våra patienter. Du hanterar journaldokumentation, remisser, kallelser och övrig korrespondens. Vi dokumenterar i Melior och via digital diktering. Patientadministrativa registreringar sker i ELVIS.

Du har utbildning i vårddokumentation eller annan likvärdig utbildning. Det är meritarande om du har flera års arbetslivserfarenhet inom området samt goda datakunskaper och erfarenhet av arbete inom systemen Melior samt ELVIS.

Du är van vid att ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt men också god förmåga att arbeta i team. Stor vikt läggs vid att du är noggrann, har ett gott bemötande samt har service- och ansvarskänsla.

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4243
Kontakt
  • Tf enhetschef, Tovica Andersson, 031 342 88 24
Facklig företrädare
  • Vision, Therese Jakobsson, maria.th.jakobsson@vgregion.se
Publicerat 2019-08-05
Sista ansökningsdag 2019-09-04

Takaisin avoimiin työpaikkoihin