Södra Älvsborgs Sjukhus , Neurolog- och rehabiliteringskliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om Neuro-och rehabiliteringskliniken  
Kliniken består av två sektioner med inriktning mot vård och rehabilitering. Kliniken omfattar enheter inom neurologi, stroke, rehabiliteringsmedicin, reumatologi, arbetsterapi, fysioterapi, dietister, logopedi, ortopedteknik, kuratorer och psykologer.

Om tjänsten
Som utvecklingscontroller hos oss kommer dina främsta uppdrag vara att bidra till Neuro-och rehabiliteringsklinikens utveckling- och förändringsarbete samt produktions och kapacitets planering/kontroll. Det gäller dels för kliniken som helhet men du kommer även vara kunskapsstöd åt chefer med särskilda uppdrag. Du är också mycket delaktig i att ta fram och följa upp klinikens verksamhetsplan. För att lyckas med uppdraget arbetar du målfokuserat såväl strategiskt som operativt med kvalitetsutveckling, produktion, flöden och patientsäkerhet. Data, analys och uppföljning är tre viktiga verktyg i ditt arbete.

Du kommer arbeta på uppdrag av och i nära samarbete med verksamhetschef och sektionschefer. Du är direkt underställd verksamhetschefen. Tillsammans med HR- och ekonomienheten och klinikens chefer ingår du i ledningsgruppen på kliniken.

Vi erbjuder dig

  • Ett utmanande arbete med stor möjlighet att bidra i klinikens utveckling
  • Möjlighet att själv utvecklas bland många specialiserade arbetskamrater
  • Ett meningsfullt arbete där du är med och bidrar till framtidens vård

Din profil
Vi söker dig som har förmåga att både bedriva självständigt utvecklingsarbete och att stimulera medarbetare i verksamheten till detsamma. Som person är du drivande, kommunikativ och har lätt för att skapa relationer. Att jobba efter uppsatta mål och driva utveckling är något som du trivs med och motiverar dig. Du tycker om att arbeta med olika yrkesprofessioner och trivs i olika gruppkonstellationer.

Du som söker tjänsten har högskoleutbildning med minst kandidatexamen som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Erfarenhet av att självständigt arbeta med utveckling, projektledning eller liknande är ett krav. Kompetens inom kvalitet och utveckling, exempelvis inom förbättringskunskap och processledning är önskvärd. Du har även stor datavana och van att arbeta i många olika system. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4090
Kontakt
  • Gunnar Helgesson, verksamhetschef, 033-616 14 62
Publicerat 2019-07-18
Sista ansökningsdag 2019-08-18

Takaisin avoimiin työpaikkoihin