Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ögonsjukvård, Administrativ enhet

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du medicinsk sekreterare och vill fylla en viktig funktion på vår Neurooftalmologiska mottagning? Är du flexibel och serviceinriktad? – Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten

På Sahlgrenska sjukhuset bedrivs vår Neurooftalmologiska mottagning och konsultverksamhet. Det är en liten och familjär mottagning, där vi nu söker en medicinsk sekreterare för att kompletterar teamet som i dagsläget består av tre läkare och två vårdpersonal. Tillsammans utvecklar och leder ni arbetet framåt på mottagningen.

Neurooftalmologi tar upp sambandet mellan ögat och nervsystemet i hjärnan. Som medicinsk sekreterare här kommer du att ha varierande arbetsuppgifter, så som telefonkontakt, bokning av patienter och diktatskrivning. Då vi är en konsultverksamhet kommer du också att vara länken mellan mottagningen och andra vårdgivare på sjukhuset.

Om dig

Vi söker dig som har genomfört vårddokumentationsutbildningen och har goda datorkunskaper. Viktiga personliga egenskaper för denna tjänst är god samarbetsförmåga, lösningsorienterad och ansvarstagande.

Om verksamheten

Ögonsjukvården inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset är med över 250 medarbetare en av Sveriges största ögonverksamheter. Vi är en forskningsintensiv verksamhet som ligger i framkant när det gäller forskning och utveckling. Huvudverksamheten är lokaliserad på Mölndals sjukhus, men Ögonsjukvården bedrivs även på Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus och på Sahlgrenska sjukhuset.

Vår verksamhet är indelad i 14 processer efter olika subspecialiteter, både inom medicin och kirurgi. I varje process finns medarbetare från olika yrkeskategorier (medicinsk sekreterare, sjuksköterskor, optiker, ortoptister, kanslister, läkare, koordinatorer och undersköterskor), alla med hög kompetens inom området.

Vi välkomnar dig till en enhet som består av cirka 40 administrativa medarbetare där vi aktivt arbetar med en stark sammanhållning och gemenskap, med regelbundna arbetsplatsträffar och informationsmöten.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4058
Kontakt
  • Enhetschef, Gunilla Johansson , 0700-82 53 21
  • Vid semester v.27-30: Lena Alm , 072- 217 98 47
Facklig företrädare
  • Vision, Pernilla Jonasson, 031- 343 09 79
Publicerat 2019-08-05
Sista ansökningsdag 2019-08-26

Takaisin avoimiin työpaikkoihin