Västfastigheter, Område Kund och Fastighet

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal.

Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se

Område kund och fastighet ansvarar för kundrelationen, fastigheterna och dess utveckling utifrån ett kund- och ägarperspektiv samt regionens behov av extern inhyrning. Området arbetar även med parkering och tillgänglighetsfrågor samt ansvarar för fastighetsbestånd av regionens resecentrum, buss och tågdepåer.

Beskrivning/arbetsuppgifter
Västfastigheter söker nu en fastighetsförvaltare som ska bli navet i processen med att hyra in och anpassa inhyrda lokaler. Den aktuella tjänsten kommer att vara placerad vid vårt kontor i Skövde och ansvara för inhyrning av lokaler inom tidigare Skaraborgs län.

I din roll kommer du att företräda Regionens olika verksamheter gentemot myndigheter samt privata och offentliga hyresvärdar. Vidare ingår ansvar för framtagande av upphandlingsunderlag, genomförande av hyresförhandlingar och ansvar för att erforderliga byggnadsanpassningar utförs enligt Regionens krav. Här får du möjligheten att arbeta med rådgivning i hyres-juridiska frågor, granska hyresavtal, bevaka uppsägningstider och verkställa uppsägningar av hyresavtal för Regionens verksamheter. Du agerar som Regionens ombud vid hyrestvister samt kan även komma att agera som hyresgästombud vid anpassning av lokaler.

Ansvaret omfattar inhyrda lokaler om c:a 120 000 m2, på 100 olika adresser. Dessa lokaler består i huvudsak av vårdcentraler, folktandvård och vissa specialistmottagningar.


Kvalifikationer
Vi vill att du har relevant högskoleutbildning, gärna civilingenjör, ekonom, jurist eller har annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har flera års erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen där du bl.a. arbetat med hyresjuridiska frågor samt förhandlingar. Har du dess-utom erfarenhet av lokalförsörjning och kunskaper om vårdverksamhet bedöms det som ett extra plus. Du har god förmåga att skapa och bibehålla goda kundrelationer, ha lätt för att kommunicera och uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt.

Önskvärda egenskaper
Du har en god samarbetsförmåga och social kompetens. Det är också viktigt att du är lyhörd och kundorienterad samt har ett stort engagemang i dina arbetsuppgifter.

Villkor/Erbjudande
Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters vision ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Varmt Välkommen med din ansökan senast 14 november!

Körkort krävs för rollen.

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3963
Kontakt
  • Kari Sternebratt, 0704924562
  • Bo Svensson , 0703-141966
Facklig företrädare
  • Daniel Hansson Vision , Vision 070-780 57 59
  • Therese Tullock, SACO , 0703-78 77 82
Publicerat 2019-10-22
Sista ansökningsdag 2019-11-14

Takaisin avoimiin työpaikkoihin