Barnmorskemottagning Torslanda

Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet.

Då en trogen medarbetare nu går i pension söker vi en ny medarbetare till vår mottagning.

Om oss

Torslanda är en växande stadsdel där mottagningen är belägen mitt emellan Torslanda Torg och Torslandakrysset. Det är lätt att ta sig till mottagningen med buss eller bil och parkeringen är även avgiftsfri.

Här arbetar vi familjecentrerat och har ett gott samarbete med öppnaförskolan, de två vårdcentralerna och med socionom/familjestödjare. Mottagningen är HBTQ-diplomerad och vi arbetar kvalitetssäkrat enligt ISO. Vi möter även ungdomar på vår tonårsmottagning.

Vi är en arbetsgrupp som månar om god gemenskap och kollegialt samarbete för att skapa en stöttande och trivsam arbetsmiljö tillsammans. På barnmorskemottagningen är vi 4 barnmorskor, läkare samt en undersköterska som arbetar 1dag/vecka.

Läs om våra förmåner på http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/Medarbetarportalen/

Om arbetet

Som barnmorska hos oss får du ett omväxlande arbete med uppgifter som graviditetsövervakning, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete och gynekologiska cellprovskontroller. Även telefonrådgivning och handledning av studenter ingår.

Arbetet som barnmorska är självständigt samtidigt som du har gott stöd av dina erfarna kollegor.

Om dig

Du ska vara legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt för preventivmedel. Det är önskvärt om du har erfarenhet från arbete på barnmorskemottagning.

Som person är du självständig, flexibel och har god samarbetsförmåga. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl kunder som medarbetare är en självklarhet för dig. Vi ser gärna att du har intresse av att utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Villkor

Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3932
Kontakt
  • Kristina Claesson Strandby, 0703 – 82 35 08
Facklig företrädare
  • Sabina Gustafsson, Vårdförbundet , 076-1372186
Publicerat 2019-08-12
Sista ansökningsdag 2019-09-01

Takaisin avoimiin työpaikkoihin