Bergsjön Barnmorskemottagningen

Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet.

Vi bygger nu ut vår barnmorskemottagning i Bergsjön och har fått ett rum till som står klart för ytterligare en barnmorska hos oss.

Om oss

Bergsjön barnmorskemottagning är en växande och trivsam mottagning belägen på Rymdtorget med goda kommunikationsmöjligheter. Bergsjön är ett mångkulturellt område som är både spännande och utvecklande att arbeta i, vårt patientklientel kommer till 95 % från utomnordiska länder. Bergsjön barnmorskemottagning ingår i en väl etablerad och fungerande familjecentral. Alla våra barnmorskemottagningar är HBTQ-diplomerade och vi arbetar kvalitetssäkrat enligt ISO. 

Om arbetet

Som barnmorska hos oss arbetar du självständigt med reproduktiv och sexuell hälsa med arbetsuppgifter som graviditetsövervakning, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete och gynekologiska cellprovskontroller. Då vi ingår i tre familjecentraler är samverkan och arbete i någon av dessa en självklar del av arbetet. Även telefonrådgivning, handledning av studenter och viss kvällstjänstgöring ingår.

Samtidigt som du arbetar självständigt, får du ett gott stöd av dina kollegor.

Om dig

Du ska vara legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt för preventivmedel.

Som person är du självständig, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl kunder som medarbetare är en självklarhet för dig. Du har ett intresse av att vara med och utveckla arbetet på mottagningen. Vi söker dig som ser glädjen i utmaningarna med att arbeta i ett mångkulturellt område, med människor från världens alla hörn.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på barnmorskemottagning.

Villkor

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Bergsjön Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3676
Kontakt
  • Eva Byström, Enhetschef, 0700 - 82 51 14
Facklig företrädare
  • Sabina Gustafsson, Vårdförbundet, 076-1372186
Publicerat 2019-06-12
Sista ansökningsdag 2019-07-03

Takaisin avoimiin työpaikkoihin