Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Administrativ enhet, Gynakuten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om tjänsten

Vår administrativa enhet ansvarar för två verksamheter, gynekologi och reproduktionsmedicin. Vi är totalt cirka 35 medicinska sekreterare och administratörer som arbetar i verksamheterna på Sahlgrenska och Östra. Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår gynekologiska akutmottagning på Sahlgrenska.

På gynakuten söker kvinnor för akuta gynekologiska besvär dygnet runt, alla dagar. Vi är fyra medicinska sekreterare som bemannar gynakuten dagtid alla dagar i veckan samt kvällstid till kl. 20.00 vissa vardagar.

Dina utvecklingsmöjligheter kommer att ske i samråd med dig och efter överenskommelse i din individuella utvecklingsplan. Utbildning och utveckling sker även för hela administrativa enheten varje år. På gynakuten arbetar du på schema dag, kväll och helg. Vi har flextid.

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxande arbete med eget ansvar där du tillsammans med enhetens medicinska sekreterare servar enheten med administrativt stöd. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av:

  • journalskrivning
  • på helgerna skriver man också intagnings- och operationsanteckningar för slutenvården
  • patientregistrering
  • DRG-registrering
  • utskrift av brev och intyg
  • remissbevakning
  • post- och telefon-service
  • andra administrativa uppgifter utifrån verksamhetens behov

Om dig

Vi söker dig som har genomgått vårddokumentationsutbildning samt har goda kunskaper i svenska språket. Meriterande för tjänsten är kunskaper av journaldokumentation i Melior samt tidbokning och registreringar i Elvis.

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom stor känsla för service, ansvar, noggrannhet och förmåga att se helheten. Vi söker dig som har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Du ska kunna ta egna initiativ och vara positiv till förändrings- och utvecklingsarbete både på avdelningen och inom vår administrativa enhet. Arbetet kräver god prioriterings- och organisationsförmåga samt flexibilitet. Du ska också ha en god kommunikationsförmåga och ett gott bemötande. Vi värdesätter högt ett gott medarbetarskap för en bra arbetsmiljö, ansvarskänsla och arbetsglädje som ska prägla hela vår administrativa enhet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3598
Kontakt
  • Enhetschef, Charlotte Eriksson , 070- 082 49 61
Facklig företrädare
  • Vision, Christina Lilja-Ingvarsson, 031- 343 56 99
Publicerat 2019-06-05
Sista ansökningsdag 2019-08-18

Takaisin avoimiin työpaikkoihin