Närhälsan Biskopsgården vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Du kommer få möjlighet att tillsammans med oss på Vårdcentralen Biskopsgården starta upp och bedriva vår BCG-mottagning. Vi kommer under hösten 2019 att BCG-vaccinera för alla Närhälsans vårdcentraler på Hisingen. I del av denna tjänst ca 50% ingår klinisk tjänstgöring som distriktssköterska med egen mottagning eller på BVC, alternativ kan diskuteras.

Om oss

Närhälsan Biskopsgården Vårdcentral ligger på Hisingen i Södra Biskopsgården med ca 11650 listade invånare. Hos oss får du ett stimulerande arbete i ett mångkulturellt område. Vår verksamhet präglas av patientsäkerhet, servicekänsla och gott bemötande på alla nivåer.  Här har vi roligt tillsammans och söker nu dig som vill bli en del av vårt team.

Om dig

Som person är du flexibel och trygg i såväl din yrkesroll som person och bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen. Du är drivande, engagerad, flexibel och positiv till förändringsarbete.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten, har lätt för att samarbeta samtidigt som du gillar att arbeta självständigt samt. Ett gott bemötande mot patienter och kollegor är en självklarhet. Det är meriterande om du har några års yrkeserfarenhet och tidigare erfarenhet från primärvård och eventuellt arbete på BVC.

Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen. 

Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3589
Kontakt
  • Mona Zaffar, Vårdcentralschef , 0700-82 40 63
  • Martina Hultberg, teamledare, 0722-235244
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet , 0700 - 82 36 46
Publicerat 2019-06-05
Sista ansökningsdag 2019-08-21

Takaisin avoimiin työpaikkoihin