Västfastigheter, Område Kund och Fastighet

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se

Område Kund och Fastighet ansvarar för kundrelationen, fastigheterna och dess utveckling utifrån ett kund- och ägarperspektiv samt regionens behov av extern inhyrning.

Kund och Fastighet enhet Infra har som uppdrag att utveckla, skapa och förvalta lokaler som ger förutsättningar för ett ökat kollektivt resande inom Västra Götalandsregionen. Vårt fastighetsbestånd består av regionens resecentrum, buss- och tågdepåer. Från och med 2020 kommer enheten även ansvara för Göteborgs spårvagnsdepåer.

Som Fastighetschef för enheten Infra har du det yttersta ansvaret för vår verksamhet knuten till kollektivtrafikknutna fastigheter. Du är den som leder och coachar teamet som består av fastighetsförvaltare och fastighetsutvecklare. På ett optimalt sätt ansvarar du och ditt team för kundrelationer och fastighetsutveckling med både kund och ägarperspektiv i fokus.

I ditt ansvarsområde som Fastighetschef ingår budgetansvar och personalansvar, du kommer ingå i området Kund och Fastighets ledningsgrupp. En stor del i din uppgift kommer att vara viljan och förmågan att ha en helhetssyn för verksamheten och driva den framåt. Du är den som håller dig uppdaterad om vad som sker inom området och arbetar ständigt med omvärldsbevakning och förmedlar viktig information vidare.
Här får du möjligheten att med din tidigare erfarenhet som ledare coacha, leda och visa vägen för dina medarbetare och enheten. Vi har ett tydligt och starkt kundfokus som vår ledstjärna.

Vem är du?
Vi ser att du har relevant högskoleutbildning alternativt likvärdig erfarenhet.
Du motiveras och inspireras av att ge ett gott ledarskap och har erfarenhet av att framgångsrikt leda ett team där direkt personalansvar ingår. Här kommer du som känner ett stort samhällsengagemang trivas, då denna roll i hög grad påverkar och bidrar till samhällsnyttan.

Din personlighet är tydligt kommunikativ och du skapar stabilitet genom ditt förtroendeingivande och övertygande sätt att vara. Du besitter en god förmåga att anpassa, konkretisera och förmedla kunskap. Att lyssna aktivt och bjuda in till dialog faller sig naturligt för dig. Ditt lugna och balanserade sätt stärker gruppen och visar vägen. 

Vana vid kundrelationer och ett affärsmässigt tänkande är viktigt för att lyckas. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i eller med stora organisationer.
Placering inom Västra Götaland. Resor i tjänsten förekommer i stor utsträckning.

Varmt välkommen med din ansökan senast 12 juni.
B-körkort krävsAnställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3468
Kontakt
  • Gabriella Köhler Graf, 072-45 28 526
Facklig företrädare
  • Daniel Hansson Vision , 070-780 57 59
  • Therese Tullock SACO , 070-978 77 82
Publicerat 2019-05-28
Sista ansökningsdag 2019-06-12

Takaisin avoimiin työpaikkoihin