Klinik för Hud-STD, infektion, vårdhygien och ögon, Södra Älvsborgs Sjukhus

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Vår verksamhet
Vårdhygien är en av enheterna inom HIVÖ, som innefattar Hud/STD, Infektion, vårdhygien och ögon.
Det tvärprofessionella teamet består av läkare, hygiensjuksköterskor och sekreterare. Vår huvuduppgift är att genom kundanpassad information, utbildning och rådgivning – medverka till att minska förekomsten av vårdrelaterade infektioner.
Upptagningsområdet omfattar hela södra Älvsborg så som SÄS, Alingsås lasarett, primärvården samt den kommunala hälso- och sjukvården.

Om tjänsten
Tjänsten innefattar allt som ingår i hygiensjuksköterskans arbetsuppgifter. Så som rådgivning till vårdens medarbetare och chefer på alla nivåer i alla förekommande vårdhygieniska frågor, undervisning inom akademin och till vårdens medarbetare samt kvalitetssäkring av vårdhygienisk standard.

• Deltagande ingår i regionala upphandlingar och vid om- och nybyggnationer.
• Övervakning och uppföljning av resistens- och infektionsläget
• Medverka vid oönskad smittspridning
• Support till verksamheterna
• Vårdhygieniskt utvecklingsarbete

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom sjukhusanknuten sluten- och/eller öppenvård, primärvård eller kommunal hälso- och sjukvård. Specialistsjuksköterskeexamen och/eller pedagogisk utbildning är meriterande.

Du bör vara initiativrik och kommunikativ samt ha en utpräglad helhetssyn och förmåga att fungera väl i tvärprofessionella team. Ditt arbetssätt skall uppfattas vara kunskapsbaserat, analytiskt, strukturerat och målinriktat. Du har körkort, behörighet B, samt god datorvana och ett uttalat intresse av utvecklings- och projektarbete.
Då detta är en liten enhet lägger vi stor vikt vid din lämplighet och personlighet samt dina kunskaper som ska matcha gruppens sammansättning.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i trivsam miljö.

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3457
Kontakt
  • Anna Hagborg, vårdenhetschef, 033-616 25 92
Facklig företrädare
  • Ellinor Johansson, Vårdförbundet, 033-616 21 37
Publicerat 2019-08-08
Sista ansökningsdag 2019-08-28

Takaisin avoimiin työpaikkoihin