Närhälsan Karlsborg Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Närhälsan Karlsborg Vårdcentral söker en undersköterska, en omtänksam person med engagemang, erfarenhet och intresse av att jobba med människor. Du får möjlighet till ett självständigt och omväxlande arbete under ansvar, där du kan utvecklas i ditt yrke.
Vi arbetar i team där den samlade kompetensen ska komma patienten till godo och din kompetens behövs både på laboratoriet, på mottagningen och genom att du även tar hand om våra kunder i kassan. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Om arbetet
Du blir en viktig person för patienterna och alla medarbetare i verksamheten hos oss. Arbetet är både administrativt med kallelser och mottagningsarbete, ansvar för kassan vissa dagar i veckan och cirka halva tiden provtagning/lab. Dina uppgifter blir även att assistera läkare vid patientbehandlingar/undersökningar, tillsyn och i ordningsställande av behandlingsrum, förråd mm. Visst eget mottagningsarbete kan ingå som att självständigt ta blodtryck och EKG och ta hand om mindre omläggningar. Handledning av elever ingår.

Om dig
Du har undersköterskeutbildning och tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral/ mottagning och kan arbeta självständigt med provtagning på vuxna och barn. Du bör ha vana av provtagning venöst och kapillärt och gärna av analysarbete. Vi ser gärna att du har handledarutbildning. Vi söker dig som kan arbeta såväl självständigt som i team och är flexibel och lyhörd i ditt sätt att arbeta. Dina personliga egenskaper är viktiga. Du har god samarbets-, initiativ och organisationsförmåga. Är ansvarstagande, kundorienterad och serviceinriktad och har ett bra bemötande av patienter och medarbetare. För att nå ett bra resultat är det viktigt att du delar våra kärnvärden och är Pålitligt, Omtänksam och Nytänkande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlsborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2910
Kontakt
  • Johan Ahlquist,Vårdcentralschef, tel. 076-104 55 43
Facklig företrädare
  • Anita Weidenholt, Kommunal, tel. 0500-44 71 93, 073-403 96 49
Publicerat 2019-04-30
Sista ansökningsdag 2019-05-15

Takaisin avoimiin työpaikkoihin