Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska, Operation 6

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du den som vill du ta chansen och få möjligheten att utveckla en verksamhet som är under utveckling?

Vi vill satsa på en framtid där vi kommer att möta patientens behov kopplat till utvecklingen inom våra kirurgiska specialiteter.

Vi på operation 6 har en bred och omväxlande verksamhet. Här bedriver vi allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård, med inriktning mot hand och plastik. Vi opererar patienter med missbildningar, tumörer, skador, degenerativa förändringar och kroppsform som ger funktionella besvär. Vi opererar både vuxna och barn i alla åldrar. Verksamheten bedrivs måndag till fredag på dagtid.

Om uppdraget

Som sektionsledare förväntas du sköta operationsplanering, logistik av resurser. Detta gör du tillsammans med sektionskollega på anestesi sidan och ledare på operation 7. Tillsammans med chef ansvara för utveckling av verksamheten, arbetsplatsträffar samt förmåga att skapa en god arbetsmiljö. Detta varvas med viss tid av kliniskt arbete i syfte att upprätthålla din kompetens samt fånga in medarbetarnas idèer och utamningar som vi behöver arbeta med och strukturera upp.

Vem söker vi?

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i operationssjukvård. Tidigare erfarenhet av hand, plastik, öron- näsa- hals är meriterande.

Vi tror att du har god kännedom om dig själv och förståelse för teamarbete. Att på sikt kunna arbeta självständigt, ta ansvar och med en positiv syn på variationer under arbetsdagen. Tillsammans med kollegor vilja skapa den bästa vården för patienten.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2394
Kontakt
  • Tf. VEC Charlotta Rosenkrantz - Gustafsson , 070-082 27 55
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Louise Andersson, 070-310 42 43
Publicerat 2019-04-05
Sista ansökningsdag 2019-05-16

Takaisin avoimiin työpaikkoihin