Alingsås lasarett, Kirurgi- och Ortopedikliniken , Kirurgavdelning 6

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Alingsås lasarett är ett akutsjukhus med närsjukvårdsuppdrag och en regional aktör inom specifika medicinska områden. Sjukhuset erbjuder hälso- och sjukvård dygnet runt i samarbete med andra vårdaktörer. Genom moderna arbetssätt och effektivt nyttjande av resurser ska sjukhuset öka tillgängligheten för patienter i närområdet och i Västra Götalandsregionen. Alingsås lasarett har ca 750 anställda och en omsättning på 660 miljoner.

Beskrivning

Kirurgavdelningen består av 25 vårdplatser med både planerad, akut kirurgisk, urologisk samt palliativ vård. På avdelningen arbetar ca 50 medarbetare och i april flyttar vi in i nya lokaler. Hos oss blir du erbjuden mentorskap som är ett led i att arbeta med en patientsäker vård.

Arbetstid

Vi värdesätter även en trivsam arbetsmiljö och prioriterar därmed balansen mellan arbete- och privatliv. Vi är därför flexibla i upplägget på tjänsten och tillsammans med dig kommer vi fram till hur just din tjänst ska se ut. Det kan exempelvis passa dig att arbeta mån-fre, övervägande natt alternativt dag/kväll, du får vara med och bestämma. Hör av dig till oss om det låter intressant och du vill prata vidare om upplägget på tjänsten annars har vi en dialog kring det under intervjutillfället.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på kirurgen har du möjlighet att påverka och göra skillnad för patienten i det dagliga arbetet. Du har ett nära samarbete med både undersköterskor, läkare samt rehab personal för att skapa en god vård för patienten. Avdelningen jobbar med ständig utveckling av den personliga kompetensen hos varje enskild medarbetare.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och har du vana från kirurgisk verksamhet är det meriterande. Vi söker dig som är flexibel samt noggrann då du kommer att jobba med varierande arbetsuppgifter och patientkategorier. Ytterligare har du en glad och positiv inställning som stämmer väl överens med avdelningen anda. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2067
Kontakt
  • Jennie Norlander, 0322-226385
  • Lillemor Löfström, 0322-226607
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0322-22 66 80
Publicerat 2019-05-02
Sista ansökningsdag 2019-05-26

Takaisin avoimiin työpaikkoihin