NU-sjukvården, Område III, Kvinnoklinik, Gynmottagning NÄL

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vår klinik har visionen ”Tillsammans för god vård och hälsa”. Vill du vara med och påverka sjukvården tillsammans med oss?


Kvinnokliniken
Kvinnoklinikens slutenvård består av förlossningsavdelning, BB-avdelning och gyn- och antenatalavdelning. Kliniken består även av flera mottagningar som gynekologisk mottagning, onkologisk gynekologimottagning samt obstetrisk mottagning. Kliniken har samlat all slutenvård på en enhet där vi har stora samverkansmöjligheter!

Gynekologimottagningen är en specialistmottagning som har en omfattande öppenvård med dagkirurgi och mottagningsverksamhet med akut och planerad vård. I mottagningen ingår allmängynekologisk mottagning, dagjoursverksamhet, uro/inkontinensmottagning, abortmottagning, dysplasimottagning, infertilitetmott och en tidig graviditetsmottagning.  


Arbetsuppgifter
Som medicinskt ledningsansvarig kommer du att ansvara för övergripande medicinska rutiner för öppenvårdsmottagningen, som har cirka 14500 besök/år. Du kommer även arbeta med utveckling av den medicinska verksamheten inom öppenvårdsgynekologi. Tjänsten kombineras med klinisk tjänstgöring på KK.


Kvalifikationer
Specialist inom gynekologi och obstetrik, gärna överläkarkompetens. Du är bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta. Du behärskar svenska i tal och skrift på lägst C1 nivå. Du har B-körkort.


Övrigt
Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden.


Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/266
Kontakt
  • Anna Hagman, tf VC Kvinnokliniken, tfn. 010-435 22 65, 072 236 25 68
Facklig företrädare
  • Dag Prebensen, SACO, vxl. 010-435 00 00
  • Emelie Hultberg, SACO, vxl. 010 435 00 00
Publicerat 2019-01-25
Sista ansökningsdag 2019-02-20

Takaisin avoimiin työpaikkoihin